Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

9 de gener de 2014
0 comentaris

Comença a comprar en xicotetes superfícies

Cada vegada està més estesa la mentalitat que les famílies o persones que, per conviccions ètiques i ecològiques, compren o intercanvien aliments en cooperatives de consum, gasten menys diner en el capítol alimentari i la seua alimentació és més sana. La majoria de les famílies gasta de mitjana un 20% en aliments.

Habitualment comprem en les grans superfícies, aquestes marquen preus tan avantatjosos que qui els produeix no cobren ni per cobrir costos, aquestes que juguen amb el seu poder d’atracció i que aconsegueixen que acabem comprant coses que no ens calen, però que sempre vénen bé, al.legant que si en comprem 3, en paguem 2 i propagandes similiars que no són més que un engany acceptat.

Quan comprem en mercats municipals, o les xicotetes tendes, ens ofereixen gran varietat de productes. No és complicat trobar el que cal, al preu que es busca.

Les cooperatives de consum, les cistelles setmanals, la compra directa o els mercats camperols ens tornen a l’alimentació de temporada de cada un dels nostres territoris. Sense costos excessius de transport i amb millor preu per al productor. Quan consumim productes més sans, per exemple lliures de pesticides, el nostre organisme ho agraeix. 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.