Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

11 de juliol de 2010
1 comentari

Com diu l’amic Jaume: “QUI AVUI NO HO HAGI ENTÉS ÉS QUE NO HO VOL ENTENDRE”

O com diem ací: NO HI HA PITJOR CEC QUE QUI NO VOL VEURE… O SORD QUE QUI NO VOL ESCOLTAR.
Us deixe l’apunt del Jaume.  

I sols vull afegir que avui és Sant Benet, fundador dels monjos benedictins. 

 

borinotus | diumenge, 11 de juliol de 2010 | 01:38h


“Els crits i les pancartes dels manifestants parlaven poc d’estatut i del Tribunal Constitucional I MOLT d’independència


Quan aquesta nit he arribat a casa he posat el 3/24 i l’Esteve Soler ha obert l’informatiu amb la noticia de la manifestació i ha dit aquesta frase que expressa realment el que ha estat aquest esdeveniment. 

Més endavant ja faré un post més detingudament i hi penjaré més fotos. Avui, a banda del cansament, tinc la sensació que encara no he copsat del tot el que ha estat un fet històric. 

Ho voldran amagar i desvirtuar però la realitat tard o d’hora sempre surt a la llum. Un milió cent mil? Un milio i mig? Cinquanta-sis mil?!?!?!?! No entrem en discusions absurdes, només cal que vegin una foto aèria dels carrers de Barcelona(en faran cap pública?) i que cadascú hi posi la xifra que més li abelleixi….i qui tingui nassos que provi de treure més gent al carrer. Què és el que interessa realment a la gent? Quin és el camí a seguir, polítics? Ho teniu clar, ara?

Estem a punt de començar el parèntesi vacacional on tot s’atura però que ningú no es pensi que al setembre tot això s’haurà oblidat.Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. per fer-me publicitat. 🙂

    Estava tant rebentat en arribar a casa que no podia fer-ne la crònica però si més no volia deixar constància d’aquest fet abans que les comencés a tergiversar i canviar la història.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.