Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

15 de juliol de 2010
0 comentaris

Avaluacions (i 3)

I ja per tancar aquests apunts sobre l’avaluació dels grups a què hem impartit classe enguany, ens hem d’ocupar del grup de 2n de batxillerat. Les dades han estat les següents:

ALumnes matriculats: 15
Alumnes aprovats: 15
Fracàs escolar: 0%

Hem d’afegir que les dades solament es refereixen a la meua assignatura (igual que en els anteriors apunts). Dels alumnes meus que passaren l’avaluació del 2n de batxillerat enguany, SOLAMENT ha estat qualificat com a NO APTE en les PAU un alumne.

Pel que fa a les qualificacions obtingudes pel meu grup d’alumnes a les PAU hem de dir:

1. Solament han estat qualificats amb un no apte dos alumnes. La nota ha estat un 4.0 i un 4.1.

2. Un alumne ha obtingut la qualificació de 8.55 (la més alta) i de 8.25 (aquesta ha estat obtinguda per un xicot que arribà al PV fa sis anys des de l’altra part de l’Atlàntic).

3. Hem de dir que ja sabem com va açò de les PAU (ho diem perquè sol aprovar un 97% llarg). Però no hem de perdre de vista que aquest 97,% ja ha estat “APROVAT” prèviament pel professorat que impartim classe a 2n de batxillerat.

PD: Amb aquest apunt volem desitjar bon estiu a totes i tots aquells que treballem en la docència, també a l’alumnat que s’ha guanyat aquest descans estiuenc. I demanem que, a pesar dels entrebancs que ens trobarem de segur el pròxim curs, no defallim en la nostra feina. És cert que cada vegada ens costa més -entre altres motius perquè ens fem més grans- entrar a l’aula però ho fem. I ho fem perquè considerem que paga la pena de fer-ho. Bona vesprada.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.