Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

23 de gener de 2013
2 comentaris

ASSEMBLEA GLOBAL LLUÍS VIVES (CONCERT #Primavera Valenciana, al Palau de Congresssos, el 15 de febrer

 


Benvolguts companys:

L’Assemblea Global Lluís Vives,  davant la situació d’enfrontament del ministeri contra la comunitat educativa de tot el país, davant la generalització dels retalls i la degradació de l’escola pública per part de les nostres administracions, i amb ocasió del primer aniversari dels fets que el món conegué com la Primavera Valenciana, hem decidit convocar, junt amb l’Associació Jurídica Primavera Valenciana, un concert  amb triple finalitat:

 

          Celebrar l’aniversari de la #Primavera Valenciana, l’onada de solidaritat ciutadana que feu costat als estudiants del nostre centre que havien estat brutalment reprimits per la policia.

          Recaptar fons per a continuar amb la defensa jurídica dels casos que continuen oberts als jutjats, i els recursos contra les sancions administratives imposades. Més de cent expedients.

          Fer una crida a la societat valenciana per a assumir  la defensa activa i quotidiana dels nostres serveis públics i de l’estat de dret.

Hi haurà diversos actes commemoratius i de mobilització social al llarg de tres setmanes de febrer, on destaquen: El congrés Pensar Valencià, a la Universitat, la presentació i estrena d’un documental sobre els fets de febrer de 2012, “Estudiar en Primavera”, i el concert #Primavera Valenciana, al Palau de Congresssos, el 15 de febrer.

En aquest concert actuaran, de forma totalment desinteressada, vint grups valencians (entre ells Pau Alabajos, Obrint Pas, la Gossa Sorda, La Habitació Roja, Sènior i el Cor Brutal…, a més d’intervencions de Xavi Castillo i uns altres que s’han sumat a l’esdeveniment) El concert està promogut, a més, pel festival BarnaSants que ho ha inclòs dins de la seua programació.

Estan col.laborant en la difusió del concert entitats com Escola Valenciana, La Gira, Vilaweb, ZurdosTV (podeu veure un excel·lent vídeo sobre la presentació del concert en

http://www.youtube.com/watch?v=jMjbx9vwJWk)

I volem també demanar la col·laboració i assistència dels membres del vostre centre.

ENTRADES I APORTACIONS: VERKAMI

Les entrades poden adquirir-se en http://www.verkami.com/projects/4159-concert-primaveravalenciana, per mitjà del sistema de verkami, un micromecenatge on es fan aportacions per a dur a terme el projecte. Com podreu veure en la pàgina, aportant 15€ es té dret a l’entrada del concert impresa en un llibre -símbol del moviment estudiantil-. Els llibres han estat aportats per la dotzena d’editorials valencianes que col·laboren amb el projecte. Per 25€ et donen l’entrada més una samarreta del concert; per 35€, l’anterior més un CD amb temes dels grups participants i, per 50€, tot açò més una còpia numerada d’una il·lustració de l’artista Paula Bonet, signada per l’autora. També hi ha una Fila Zero per 10€ i una Fila Solidària per 50€ (que rep la samarreta, el CD i la il·lustració).

Mitjançant el sistema de Verkami es garanteix la transparència de la recollida de fons que van íntegrament a la seua fi (descomptats les despeses de lloguer del Palau de Congressos) sense que en ells calga incloure cap despesa d’advocats, donat que l’Associació Jurídica Primavera Valenciana col·labora amb l’assemblea des d’aquell ja llunyà febrer i els seus membres han donat suport jurídic i judicial de forma totalment gratuïta, com ho garanteix el fet que els comptes de l’associació, els fons de la qual estan en un compte de Triodos Bank, estiguen supervisades en tot moment per un membre de l’Assemblea .

                Per a obtenir les entrades, cal entrar en aquesta pàgina, triar l’aportació i donar un nombre de tarja on es carregarà la quantitat triada A PARTIR DEL 3 o 4 DE FEBRER, una vegada tancat el verkami el dia 30. En aqueix moment rebreu un correu electrònic que us servirà de rebut per a portar al Concert on, abans d’entrar, podreu canviar-ho per les recompenses corresponents, entre elles el llibre, que com hem dit, és l’entrada per al concert. Les entrades han de comprar-se una a una per aquest procediment.

ENTRADES AL CEIP CERVANTES DE VALÈNCIA

L’AMPA del Cervantes, col·labora facilitant l’adquisició de les entrades;  a partir de dimecres 23 en la Sala Ampa, en el seu horari habitual de 9 a 10 pels matins i del 17’15 a 19’30 de dilluns a dijous, es podran realitzar les aportacions que desitgeu per a la seua tramitació per l’AMPA. Us estendran un rebut, on es desglossarà el nombre i tipus d’aportació, que servirà per a retirar les entrades i recompenses  el dia del concert. Aquestes aportacions es podran realitzar fins el dia 13 de febrer.

Esperem que us animeu a acudir al concert perquè no solament és un crit contra la desraó que va tenir lloc fa un any i que contínua amb les sancions i denúncies, sinó que tracta d’avisar i combatre contra la Llei Wert (LOMQE) que, entre altres coses, acabarà amb la gestió dels centres per part dels Consells Escolars, que passaran ara a dependre de la direcció del centre, una feble baula que pot ser controlada mitjançant les amenaces o mitjançant designació de persones poc conflictives. Penseu que dels Consells depèn l’aprovació o no de mesures tan delirants com les famoses carmanyoles i la jornada contínua o l’elecció i control de l’empresa del menjador.

Teniu més informació al blog de l’assemblea Lluís Vives http://assemblealluisvives.blogspot.dk/

I la web de l’Associació Jurídica Primavera Valenciana:  http://www.primaveravalenciana.com/

Comptem amb vosaltres, com sempre. Perquè la força del poble és la participació de tots.

 

València, 23 de gener 2013


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.