Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

12 de juny de 2010
4 comentaris

ACTE DE GRADUACIÓ DELS GRUPS DE 4t ESO

Anit tingué lloc l’acte de graduació dels dos grups de 4t d’ESO i del PDC del meu centre. L’acte començà amb un poquet de retard perquè el canó i micro no funcionaven. Finalment, ho vam poder arreglar i copmençà l’acte amb unes paraules del Sr. Director. I tot seguit passaren els tres PP que preparen cada grup d’alumnes per als pares i mares, professors, companys i amics. Un cop acabada la visió dels PP, ja començà l’acte. En primer lloc, Jéssica Canet anà cridant els alumnes del seu grup per tal de fer-los lliurament de l’orla, un record de l’AMPA i una planteta. Després de pujar els 18 alumnes del grup 4t A i fer-se les corresponents fotos del grup amb la turora, em tocà el torn a mi com a tutor del grup 4t B.

Aní cridant-los a l’escenari, donant-los l’enhorabona -la veritat és que, encara que donadors de faena, són bones persones-, i fent-los lliurament el Sr. Director de l’orla, la Sra. Vice-directora d’un present i la Sra. Presidenta de l’AMPA d’una planeta. Com que aquest grup és més nombrós estigúerem una miqueta més (són 28 alumnes). I tot seguit férem el mateixx amb els grup del PDC.

Cada grup, a iniciativa pròpia, ens adreçà uns mots al públic. En el cas del meu grup, haig de dir que m’arribaren a l’ànima perquè m’agrairen la paciència que he tingut amb elles i ells (la veritat és que no ha sigut tanta com diuen), i en el moment en què es recordaren que l’any passat també vaig ser el seu tutor (de baixa per les operacions de menisc), quasi m’eixiren les llàgrimes. Elles i ells deien que m’havia posat roig, però no. Fou emoció.

A continuació tingué lloc el vi d’honor (amb  el qual ja pots quasi sopar) i els tres grups i un grupet de professors marxàrem al sopar de gala que tenia lloc al Restaurant Sant Marcos de la platja de Gandia.  Allí seguiren fent-se i fent-nos fotos, ballaren i comentaren records d’aquests quatre cursos que han passat amb nosaltres. I cap a la 1:00h seguiren la festa les i els que van voler. Però açò és millor que ho conten ells si volen.

Enhorabona i moltes gràcies per ser com sou. 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. I, així, un curs més que passa! Jo, que d’això no en vaig tenir, supose que ha de ser cosa bonica de recordar! Almenys, que el curs siga igual o millor que aquest que has tingut, no?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.