Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

24 de juliol de 2006
Sense categoria
4 comentaris

Algú em pot explicar què li passa al PP?

Que ahir llegira al Liante que la despesa del govern valencià en la visita del papa Benet XVI a la ciutat de València haja costat uns 60 milions d’euros m’ha posat la pell -i el que no és la pell- de gallina. No havíem quedat que, amb tan sols 30 milions, ja ho teníem bé? Aquest govern i partit de la "gavina" no té vergonya? Mentre passa açò al mateix temps ens assabentem que Hisenda ha retirat fons de diverses conselleries per tal d’ajustar els comptes a meitat de l’exercici. Sí, senyor. I què més han de fer aquests governants perquè el poble òbriga els ulls? No ho sé. Algú m’ho podria explicar?
I com amb açò no en tenim prou, avui també podem llegir que el País Valencià (sí, senyor Agramunt, a pesar de vosté som un País) som els capdavanters (PERÒ COMENÇANT PER LA CUA) en atenció domiciliària a ancians. Una vergonya.
Bona nit.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. Sembla que, si no canvien molt les coses, tindrem govern del PP per a anys: ells venen els errors com a victòries i al mateix temps es mostren com a víctimes dels enemics (és a dir, tots els que no pensen com ells). Després tenen sota el seu contral RTVV, els periòdics gratuïts, les paellas para todos, nuestro obispo Agustín, els artistes fallers, etc. Per contra tenim l’atzenetí Ignasi Pla, del qual solen destacar públicament algunes bajanades i que no acaba de mostrar una imatge contundent capaç de liderar un govern com cal. I els altres partits són ‘residus’ minoritaris que sols fan que queixar-se de tot.
    Mentre, la major part de la societat, es baralla pel futbol, s’hipoteca fins le sorelles per lluir d’un bon cotxe i es vanaglòria de viure al Levante Feliz suportant l’enveja que ens tenen els veïns de dalt.
    Dissortadament, la cosa és així… 

  2. la pregunta més bé seria ‘què li passa al país??’

    ui…ara que ho pense, si ja la va formular En Paco Muñoz …Què vos passa valencians??

    No sé que mos passa, però ja fa molts anys que estem igual…

  3. I què podem fer? Avui no m’han acabat d’apanyar les notícies sobre el pacte Bloc-EU… ja ho vaig dir fa uns dies… o li posem remei entre tots o açò no ho arreglarà ni un altre diluvi universal… perquè el PSOE no guanya el PP ací ni "de conya"… xiquetes i xiquets… ens ho hem de fer mirar com diuen per allà dalt…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.