Algú em pot explicar què li passa al PP?

Que ahir llegira al Liante que la despesa del govern valencià en la visita del papa Benet XVI a la ciutat de València haja costat uns 60 milions d’euros m’ha posat la pell -i el que no és la pell- de gallina. No havíem quedat que, amb tan sols 30 milions, ja ho teníem bé? Aquest govern i partit de la "gavina" no té vergonya? Mentre passa açò al mateix temps ens assabentem que Hisenda ha retirat fons de diverses conselleries per tal d’ajustar els comptes a meitat de l’exercici. Sí, senyor. I què més han de fer aquests governants perquè el poble òbriga els ulls? No ho sé. Algú m’ho podria explicar?
I com amb açò no en tenim prou, avui també podem llegir que el País Valencià (sí, senyor Agramunt, a pesar de vosté som un País) som els capdavanters (PERÒ COMENÇANT PER LA CUA) en atenció domiciliària a ancians. Una vergonya.
Bona nit.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *