Hui no dispose de molt de temps

Primer que res haig de fer una correcció: la pel.lícula que vam veure ahir aquelles i aquells que poguérem entrar a la sala de projecció fou La vida secreta de les paraules i no com us havia dit que es deia. Disculpeu-me si us he induït a error… 

La pel.lícula és d’aquelles que cal visionar. A més , el doblatge al valencià-català-balear immillorable. Si no heu tingut la possibilitat d’anar a veure-la encara, aneu-hi. Us agradarà. Cal que, i no sols la Universitat, s’estenga el doblatge de bons films a la nostra llengua. De veritat, a Gandia es va projectar a la Sala 1 dels Cines ABC de Plaça Major i estava de gom a gom. Hi ha públic per al cinema en valencià.

Bé, avui de nou cap de setmana. Aquesta nit soparé a Gandia. Us diré on demà si m’agrada el sopar. Ah, i se m’oblidava aneu a veure l’exposició A Divinis. Obres d’en Joan Millet, catedràdic de Dibuix de l’IES "Maria Enríquez" de Gandia,  a la Sala Municipal Coll Alas de Gandia (la Safor). Fins al 26 de març.

Quant a valldalbaidi

Valldalbaidí, professor de llengua i literatura catalanes (així ho diu el meu títol administratiu) malgrat el que diga el PP, fa molt anys que treballe en aqueixa cosa que uns volen que siga educació i altres ensenyament, i jo ja no sé el que és. 
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Hui no dispose de molt de temps

  1. diu:

    Cal una gran coalició electoral de l’esquerra, el nacionalisme i totes les forces progressistes del País

  2. diu:

    Lector anònim, completament d’acord: cal aqueixa coalició. Encara et diré més… si no la hi ha tenim PP per anys i panys. Avís a navegants…

    Des d’un poblet xicotet
    Àngel