Nadal a Barcelona segons The New York Times
Publicat el 18 de desembre de 2011 per rginer
En el suplement de ‘Travel’ d’aquest diari ens expliquen com passem el Nadal a Barcelona i a Catalunya. Les fotografíes són molt bones i l’article ben fet, o quasi. Es nota que l’autora coneix bé la Ciutat i les festes nadalenques.
Només he trobat una errada; al tortell l’anomena ‘roscones’ …. Comparat amb tot el que s’ha vist a Google, deixem-ho com un mal menor.
M’ha agradat, però, com explica les tradicions, el significat del galet, la pilota o el caganer o els canalons, la veritat és que fa somriure. I de somriures avui en necessitem i molt.
Feu un click a l’enllaç i en sortir la pàgina, un segon click a ‘More photos’. Començar una crònica nadalenca a Barcelona amb la travessia del port nedant, m’agrada. I enguany sembla que les temperatures seran suaus. Així que aquests valents i valentes s’ho passaran encara més bé.
Fotografia: El plat d’escudella i els galets.
http://travel.nytimes.com/2011/12/18/travel/a-catalan-christmas.html
Publicat dins de Actualitat | Deixa un comentari