Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

Retrats d’infants XIII – Mingalaba

Encara no he marxat del llac Inle i he pogut veure aquests somriures dels infants.

Mingalaba – Hola !  El somriure és la seva resposta. En aquest racó de Birmània els infants viuen feliços amb els seus pares i família.
En l’arxiu també podem veure més infants amb un somriure de pau. També he afegit una fotografia d’unes monges novícies al mercat de Nyaungshwe, la ciutat més important del llac d’Inle ( Shwe – or // Nyaung – arbre banian ). Cada cinc díes hi ha mercat i les novicies hi van per recollir el menjar i les almoïnes. Mentres esperen, canten cançons.
Al delta de l’Irrawaddy els infants ja no somriuen. Milers i milers han quedat orfes; molts han trobat una sortida fent de soldats; d’altres han trobat aixopluc amb els monjos. Han passat quasi tres mesos i la gent viu encara amb desesperació.
És el que passa a Birmània … i la gent espera la llibertat.


  1. Les novícies que lluiten contra el genocidi a Birmània triomfaran, igual que triomfa sor Teresa Cànaves Pellicer, una monja de Pollença, contra els genocides de Rwanda.
    Una forta abraçada, amiga meva. Vaig a dinar, i devers les 4, em llençaré de cap al mar. Què trobes. Faré bé?

  2. La foto de les monges és d’en Rubèn Ballester? Els infants , nosaltres també , estan dotats d’una saviesa innata que els fa gaudir sempre que és possible , sense necessitar res més que la vida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.