Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

La denúncia: Dones assassinades

Publicat el 23 d'agost de 2015 per rginer

 

 

Està éssent un estiu molt violent, sagnant, ple d’odi i ira per part dels presumptes botxins, homes que han assassinat a dones cremant-les, a ganivetades, a cops de destral, atropellament amb cotxe, escanyades. Però no només han estat dones, també infants. Llegeixo amb tremolor, amb tristor, amb ràbia: Un estiu, aquest estiu, violent, sagnant, 17 dones i 8 infants han mort assassinats per aquesta violència de gènere i domèstica ….. fins avui.

És molt difícil entendre aquesta ira, aquesta violència. I només ens cal denunciar i denunciar, publicar-ho, parlar-ne a les escoles, a les associacions de qualsevol àmbit.

17.08.15 : Armilla, Granada. Dona de 68 anys morta a cops de destral presumptament per el seu marit. Ha estat detingut.

18.08.15: Utrecht, Holanda: Dona de 44 anys desapareguda des del 31 de juliol de casa seva a Sabadell,. Havia marxat per cercar les seves filles bessones, que el seu ex company es va emportar a Holanda. El seu cos ha estat trobat amb signes inequívocs de violència prop del domicili del presumpte autor.

19.08.15: Arrigorriaga, País Basc. Dona de 34 anys, morta en accident de cotxe, i posteriorment s’ha confirmat que va ser provocat presumptament per el seu company. El seu cos presentava signes de violència. Ha estat detingut.

Moltes flors ens calen, moltes, com en aquest mercat d’una ciutat llunyana. El meu sincer condol i la meva tristor, moltíssima tristor, ràbia, moltíssima ràbia. No veig el final.

DSC_1036

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.