Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

La denúncia: Dones assassinades

Publicat el 9 de febrer de 2016 per rginer

El mes de gener d’enguany ha estat un període clarament cruel, violent i trist. I la meva denúncia continúa, sense veure un horitzó net, ans el contrari, més brut, més violent. Dones assassinades sense sentit.

05.01 – Guadalajara. Dona de 33 anys, morta a ganivetades presumptament per la seva parella. Ha estat detingut.

05.01 – Hortaleza, Madrid. Dona de 43 anys estrangulada presumptament per la seva parella. Detingut.

07.01 – Alange, Badajoz. Dona trobada morta de 19 anys en el pantà a la vora del poble.. La seva parella, presumptament autor del crim acusada de maltractaments, tenia ordre d’al.lunyament. Ha estat detingut.

11.01 – Quintanar de la Orden, Toledo. Dona de 55 anys trobada morta a casa seva. En un primer moment es va pensar en un robatori, però posteriorment va ser detingut el seu marit com a presumpte autor del crim.

13.01 – Vilaseca, Tarragonès. L’home assassina la seva parella a trets i intenta suicidar-se. En mig del carrer. Detingut.

22.01 – València. Home de 77 anys assassina a ganivetades la seva dona i es suicida.

23.01 – Ciutat de Mallorca. Dona de 49 anys estrangulada presumptament per la seva parella. Detingut.-

27.01 – Avilés. Dona de 45 anys assassinada a cops presumptament per la seva parella. Havia estat denunciat per maltractaments. Detingut.

DSC_0334

No voldria deixar de denunciar un altre crim execrable, cruel, terrible. I no sé com explicar-ho, ni tampoc sé si és violència de gènere, domèstica. …. L’home llença la filleta de la dona de només disset mesos per la finestra, i va morir una vegada a l’hospital. La dona va ser també maltractada i està hospitalitzada. L’home està empresonat.

La meva denúncia, el meu sincer condol i la meva tristor i ràbia. Molts anys denunciant i no veig l’horitzó. Aquesta violència cruel i sense sentit continúa. No veig la fí.

Flors d’arbres fuiters de terres llunyanes plenes de vida.

La denúncia: Una dona assassinada

 


  1. M’abstinc. És un tema enverinat de nervis i passions mal portades. Però les morts segueixen. Algú prefereix veure morts que desdir-se de certs posicionaments excitants. Ho sento. Molt!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.