Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

No s’ha guanyat la Copa del Borbó ….

Publicat el 21 d'abril de 2011 per rginer

El futbol és un esport i de vegades es guanya i de vegades es perd. No amago la meva tristor, perque a mí m’agrada que guanyi el Barça i més encara davant aquest equip vestit de color blanc a qui entrena un senyor que porta molts anys en aquest ofici i que és gat vell; tàctiques, joc brut, rodes de premsa, escalfar l’ambient, queixar-se, guanyar diners, molts. Quan guanya l’equip que entrena és torna suau com un xai, quan perd tot són excuses.

Saber perdre, jugar bé, fer equip, fer pinya, ajudar-se, no perdre els papers, gaudir de jugar a futbol i nosaltres de veure’ls jugar, cercar un estil de joc, cuidar el planter, fer esport.

Encara ens queda jugar una semi final d’una Champions i la Lliga és a l’abast. Vinga nois ….. WALK ON ….. La Copa del Borbó ha marxat, s’esfumat. No passa res, i sant tornem-hi ! Arribareu a la final de la Champions, i potser la tornareu a guanyar, i la Lliga ja és més planera de guanyar, i aquest sí que és un torneig de la regularitat, el bon joc, saber guanyar i perdre, i gaudir, disfrutar i molt.

En G. ha marxat a la feina …. vestit amb la samarreta del Barça. Avui més que mai cal portar aquesta samarreta, és el que m’ha dit i té raó.


  1. El Barça continua sent el millor equip amb el millor joc, és un plaer veure’l jugar i, ja se sap, sempre es pot guanyar o es pot perdre, però encara queden dos títols per a aconseguir. Aquest Barça se’ls mereix.

  2. Guanyar sempre agrada però aquesta copa si no es gunya ha d’esdevenir un orgull. És una copa borbona i espanyola. Els jugadors estan disposats a passar pel tub però nosaltres, els espectadors que estimen el nostre país?? el Barça és per nosaltres una corretja de transmissió del que pensem i sentim la gent d’aquí.

    Millor la lliga i Europa…, tota la vida, culés…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.