2009: Primera dona assasinada

Ahir una dona de 25 anys va ser morta a ganivetades per el seu company davant el seu fill de set anys. L’home va intentar suicidar-se. Ja és a la presó.
No podem ni hem de deixar de denunciar els fets. No defallirem.
El meu sincer condol i tristor novament per aquesta nova mort d’una dona jove i aquesta flor de color lila, un iris del Pirineu. Desitjaria no haver de cercar gaires més flors, però malhauradament no sóc gens optimista.

2 pensaments a “2009: Primera dona assasinada

  1. Quasi 40 dies sense terror.. començava a creure amb els miracles i era meravellós. La resistència a entendre el problema torna a ser gran i el rebuig clar fa anques enrera. ja vas veure els jutges

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *