Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

13DSí contundent – Un hidroavió va apagar focs

Avui set mesos ja que l’hidroavió segueix volant i no ha aterrat, però l’he vist fent cabrioles. D’alegria, segur. Després del dia d’ahir i tots els anteriors,  els paperets llençats han estat per encoratjar-nos a tothom a continuar, a ser tossuts i també a recordar molt i molt que no som sis mil.lions, més aviat catorze mil.lions.

Un grupet de blocaires d’aquesta casa vam voler ser prop d’un veí d’Osona per donar el nostre suport, i poder veure i copsar el que podría i va passar; més d’un 40% de participació en aquesta comarca. Els visitants vam poder veure la logística i la organització d’una gent sense mitjans, però amb una força increïble i per damunt de tot amb una fermesa i amb una exigència contundent per anar a votar amb una papereta i un  aclaparador.

Només voldria subratllar l’expresió de la cara i les mirades de la gent, joves, molt joves, adults, gent gran, gent molt gran, no catalans, que anava entrant als llocs on es van instal.lar les urnes … il.lusió, emoció, fermesa, lliures, convençuts, contents, responsables.

Avui escoltarem opinions per a tots els gustos ….. però només hem de reflexionar una miqueta  …. la societat civil organitza un referèndum, voluntàriament, perque ho creu i vol posar un  contundent en una urna, no escrivint cartes al director, ni participant en tertúlies, ni intentar capitalitzar aquest referèndum ni aprofitatar-se, no, no … és un toc d’atenció molt important, on tothom hi té cabuda. Han estat dues-centes mil persones i el nombre continuarà augmentant, i no en tinc cap dubte. 

Gràcies a tots per el dia d’ahir. L’hidroavió continúa volant, però amb més alegria i amb el so de la jota marinera i de la muixaranga.


 1. Gràcies per les fotos. Gràcies per ser tan vitalista i bona gent.
  Ahir i despús-ahir foren sengles dies oblidables.

  PS: tres dades que no ens passaren desapercebudes:
  1. La sra. Chacon no ens envià la ‘dieta’ de les jornades oficials.
  2. Al costat de les urnes hi havia la del ‘Col·labora-hi’ amb diners amb què cadascú, a més de votar, pagava per fe-ho si volia.
  3. Ara diuen que hi hagué molta cobertura mediàtica, quan sabem que sols van moure el cul quan desembarcaren les agències internacionals. Són uns hipocrites incorregibles.

  Un b7. 

  I finalment veure-hi votar els immigrants era estimulant. Pel simple fet de que els afecta com a ciutadans de cada municipi. Una lliçó estimulant i universal de democràcia radical (de socarrel).     

 2. És una porta de la Independència.
  És un pas més dels que ens cal donar per esedevenir de nou un Poble Lliure, i aquest pas després del de Brussel·les i de molts altres ja l’hem donat 200.000 catalans de 167 municipis catalans.

  Salvador Molins (Conseller de Catalunya Acció)

  Nota: L’altre dia en Puigcercós rebaixava el 13-D a un toc d’atenció a l’estat per la merda caduca de l’estatut, i el senyor Puigcercós no s’adonava, ni s’adona que l’estatut i l’estat ja són morts i caducs per als catalans lliures, i que si esquerra i convergència no reaccionan aquesta merda els ofegarà a ells mateixos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.