La Forastera

Taíza Brito

Exposició fotogràfica a Barcelona: el patrimoni cultural i natural de Pernambuco

0

El restaurant Cantinho Brasileiro, de Barcelona, acollirà l’exposició “Pernambuco, Cultura, Història i Mar” del fotògraf Miguel Igreja. L’esdeveniment forma part de la commemoració de l’aniversari de l’establiment de la xef Ângela de Assis a la ciutat comtal, que aquest mes de novembre celebra 20 anys.

Les imatges de l’exposició, que já ha passat per Recife, Olinda, Fernando de Noronha i Rio de Janeiro, van encantar Ângela, que va decidir retre homenatge al seu lloc de naixement. “La mostra ensenya imatges de Pernambuco, l’Estat del Brasil on vaig néixer, on hi ha una de les riqueses culturals més importants de tot el país”, subratlla, explicant que vol compartir aquestes imatges amb tothom.

(més…)

Publicat dins de General i etiquetada amb , , | Deixa un comentari

La llum de la dignitat

0

Una dels moments més emocionants de la manifestació de l’11 de novembre d’enguany va ser quan la gent va encendre els seus mòbils i es va produir la imatge, enmig de la fosca nit, d’una immensa mar de llum de tres quilòmetres de llarg a l’Avinguda Marina de Barcelona. Les fotografies que aleshores es varen obtenir han donat la volta al món i molta gent va comentar a les xarxes que són una excel·lent representació simbòlica de la llum de la dignitat, de l’esperança, de la llibertat.

Els vídeos i les imatges aèries són realment impressionants, d’una bellesa estètica inigualable: el magnífic registre d’un moviment ondulant enmig d’una immensitat humana, amb tota la gent cridant a una sola veu per la llibertat dels presos polítics i en defensa del seu govern a l’exili.

(més…)

Publicat dins de General | Deixa un comentari