La Forastera

Taíza Brito

L’amenaça gihadista paira sobre el Brasil

0

Deu detinguts acusats de planificar actes terroristes a les Olimpíades de Rio

 La policia federal brasilera ha detingut a 10 persones en una operació antiterrorista realitzada quan falten 15 dies per a l’inici dels Jocs Olímpics de  Rio de Janeiro. Segons el ministre de Justícia, Alexandre de Moraes, “es tracta d’una primera cèl·lula terrorista que havia passat de missatges sospitosos per internet a actes preparatoris d’un suposat atemptat”.

L’operació, anomenada “Hashtag”, va monitorar els sospitosos a través de la internet, WhatsApp i Telegram. “Ells van parlar sobre com utilitzar les armes AK-47. No van tractar sobre explosius, només d’armes”, ha explicat el ministre. Moraes ha dit que un d’els acusats va contactar amb una pàgina web clandestina del Paraguai per comprar armes.

(més…)

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Muntanyes que guareixen

0

Les muntanyes són el que hi ha de més impressionant a la geografia catalana. Crec que tenen el poder màgic de guarir quasevol dolor de l’ànima. Gaudir de la natura amb els éssers estimats és uns dels programes que més m’agrada fer per aquí.

El cap de setmana passat vaig poder disfrutar d’un d’aquests paisatges al costat de gent molt bona. L’entorn idíl·lic de Bagà, envoltat de serres boscoses, va ser l’escenari de la festa de casament d’un dels cosins del meu marit. Vam passar-hi un dia magnífic, ple d’alegria, lleugeresa i amb molt d’amor familiar.

(més…)

Publicat dins de General | Deixa un comentari