La Forastera

Taíza Brito

A la recta del gol

0

Comparteixo aquí les intervencions que vaig fer durant la xerrada organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), dissabte passat, 18 de juliol, a Terrassa. Amb el tema “Present i futur de Catalunya al món”, l’esdeveniment, va formar part d’un cicle de xerrades dins de la setmana “Oberts al Món. També van participar en Jordi Armadans politòleg, president de la Fundació per la Pau, i Jordi Batet, membre de la sectorial Catalunya Exterior de l’ ANC.

Una vagada més, agraeixo la invitació de l’ANC, i a tots els que van participar del diàleg que es va dur a terme a l’aire lliure, a la plaça de la Torre del Palau.

Segueix el text:
Sóc periodista, brasilera, visc a Catalunya des de fa uns mesos, tot i que he vingut diverses vegades en els últims 12 anys. Ara escric un bloc anomenat “Mundo Afora”, que està vinculat al portal més gran de notícies del nord-est del Brasil, que és diu NE10 i que alhora està associat al portal més gran de notícies del país, que és diu UOL. (més…)

“El procés” des del punt de vista d’una periodista de fora

0

“Present i futur de Catalunya al món” és el tema de la xerrada organitzat per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), aquest dissabte, 18 de juliol a Terrassa, en la ​que una servidora  tindrà l’honor de participar-hi.

També participaran de la xerrada en Jordi Armadans politòleg, president de la Fundació per la Pau i Jordi Batet, membre de la sectorial Catalunya Exterior de l’ ANC. L’esdeveniment forma part d’un cicle de xerrades dins de la setmana “Oberts al Món” i es durà a terme a l’aire lliure, a la plaça de la Torre del Palau, a les 19h.

L’objectiu és que cada un dels participants facin una explicació, tenint en compte la seva àrea d’actuació, sobre la relació de Catalunya amb la resta del món. Després de l’explicació de cada un dels convidats, hi haurà un debat amb el públic, que podrà parlar i fer preguntes.

Des d’aquí, agraeixo la invitació de l’ANC pel desafiament d’explicar el punt de vista d’una corresponsal a l’estranger sobre el procés d’independència català.

 Taíza Brito

Publicat dins de General | Deixa un comentari