La falsa sobirania i les desactivacions del dia de la marmota.

Només hi ha un camí:
Trencar políticament amb l’invasor ecspanyol.
La falsa sobirania i les desactivacions del dia de la marmota.

Algú ha gosat dir que la comèdia de l’autonomisme del Parlament català que s’està representant aquests dies entre l’activo l’envestidura, la desactivo, consultes, ara canbio, ara Puigdemont, ara Sànchez, ara Turull, “excanya” fotent-hi el nas, fotent-hi el cul, putinejant-ho tot…, els unionistes contents per aquestes barroeres intromissions, els uns a la presó, els altres dictant imputacions i sentències, mentides, robatoris monstruosos en forma de garanties per sortir de la presó aquells que només hi són pel fet de ser catalans i de haver defensat el Dret d’Autodeterminació, la majoria de la Judicatura i advocats callant per la por de perdre la feina o ser castigats … algú ha gosat dir que el que s’intenta fer demà al Parlament per enèssima vegada és un acte d’exercici de sobirania … perdoneu, però no és veritat, és una trista i vergonyosa representació de titelles, les titelles autonòmiques i esclaves catalanes! Una merda!

A aquest merda ens hi han portat les desactivacions i coitus interruptus del Puigdemont, i ara, mal imitant-lo, ens hi van mantenint les desactivacions del Torrent. Prou de fer el ruc, prou de fer l’esclau, prou d’arrossegar-nos com cucs!

No ens interessa formar governs autonòmics espanyols, i encara menys si es tracta de governs espantats i titelles. Plantem-los cara!

Despertem! només la República és un acte de veritable sobirania: l’Estat Català en forma de República!

Salvador Molins, CDR*bic, CA, UPDIC, s/ANC, s/Ômnium

 

Parelles impossibles: catalunya i espanya

Ja no cal sinó comptar els dies, o les setmanes o els anys. Catalunya ja no serà mai més Espanya, si no és per la força militar, l’ocupació violenta i l’acció feixista indiscriminada.

A espanya ja li va bé, això, aquesta manera d’actuar: militar, agressiva i feixista. És un gen que va agafat amb la seua història, per bé que, amb l’Europa dels pobles que es volia construir, i amb el segle XXI camí dels primers vint anys de vida, hom imaginava que aqueixa trilogia fatxenda i pistolera no només no s’estilava, oimés que no seria consentida. Però Europa no ha construït sinó una associació creminal d’estats en favor de les empreses, els negocis, i el capital extremista de l’abús i la corrupció, capaç d’anar contra els homes i la vida, contra el territori o contra les idees mateix que tants anys van costar de refer. Ni el segle XX, ni els segles anteriors, no li han servit de lliçó. Així que aqueixa Europa d’ara, corrupta i interessada, no farà res per Afrain, el Sàhara, Palestina o Catalunya, per posar uns quants exemples. Cadascú haurà de treballar solet el seu corral i guanyar-se a pols la llibertat.

Els valencians tampoc no ho tenim bé, amb aquesta idiotesa política que ens manté adormits. Lligats voluntàriament en un silenci sospitós (ai, el Botànic, mare) davant els abusos judicials i polítics d’espanya, el govern del pp i la seua conspiració judicial contra la llibertat i la democràcia. Mal paper, valencians, des del govern, si hem de mantenir-nos muts i endolats davant el retrocés de drets universals que ens governa i ens obliga a callar, com si nosaltres tinguérem la culpa del 155, del lladrocini del pp, de la por que atenalla una majoria dels valencians a eixir de l’armari feixista en el qual ens ha tancat el pp.

Una bona part de la culpa és del borbó? I tant. Una altra, del desgraciat Montoro que ens té agafats dels ous financers? I tant. Una altra, dels mitjans que són gairebé tots del costat del filldeputisme? I tant. I una altra de l’herència franquista que encara governa de dins i ben endins? No ho dubteu. La complicitat d’un partit socialista que s’ha venut al franquisme en canvi de les molles, una desfilada d’inútils pocavergonyes que ballen damunt tants cadàvers republicans, i una terrasseta espanyola per veure bous, els goya, o el futbol més idiota. Els progres del psoe i podem són un paper pintat que aprova el mateix feixisme conspirador dels anys quaranta, en besar la ma d’una monarquia corrupta i antidemocràtica.

Amb aqueix peix i el preu determinat, catalunya no tornarà mai més a ser espanya. No democràticament. Ni voluntàriament. Ni amistosament. I espanya no fallarà, perquè no cedirà en convertir-se en l’estat terrorista que va ser durant la dictadura i encara no ha deixat de ser-ho mai, totalment. A foc. Contra la intel·ligència i contra el coneixement.

En canvi de tot això, valencians, ja us deveu pensar de ser al marge o de prendre patit. Caixa o faixa; dependència o inde; complicitat amb el feixisme o llibertat.

Per molts anys!

Ulisses20, el Bloc d’Albert Dasí
https://blocs.mesvilaweb.cat/adasi/?p=272185


Publicat dins de General | Deixa un comentari

LA DUI CATALANA: 68 + 4 = 72 DIPUTATS. (27 oct 2017)

LA DUI CATALANA: 68 + 4 = 72 DIPUTATS.

Reafirmem-nos amb la Declaració d’Independència de Catalunya votada pel Parlament Català el 27 d’octubre de 2017. El Parlament Català va votar la DUI i 72 diputats ho van fer afirmativament quan la majoria suficient era de 68 diputats.

Completem la tasca encomanada pel Poble Català en el Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya de l’1 d’octubre del 2017:

 

Per això és imprescindible fer molt fort l’independentisme. Junts en múltiples fronts.

Reafirmar-nos en la Declaració d’Independència del 27 d’octubre del 2017, obedients al mandat dels Catalans en el Referèndum Vinculant de l’1 d’octubre del 2017. Acabem la feina, fem-ho amb les màximes garanties de preparació i d’unitat. No depreciem la feina feta, rectifiquem, potenciem, agafem embranzida.

Reafirmem-nos amb la Declaració del 27 d’octubre:

LA DUI CATALANA: 68 + 4 = 72 DIPUTATS.

 

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Govern titella bipolar? implementar la República? resposta dels defensors de la República?

 

Jo vaig votar la CUP perquè vull la independència de Catalunya, no vull entrar en jocs i càlculs autonòmics, d’una autonomia sempre amb les cartes marcades al servei del qui ens vol destruir i ens destrueix imparable de mica en mica. Si no van ser capaços ni dignes per complir el seu deure manat pel Poble Català l’1 d’octubre i pel Parlament Català el 27 d’octubre, almenys que ho facin ara: optar veritablement per la República Catalana Independent. Si no ho fan, esperarem atònits l’ensulsiada total i de les cendres n’hauran de renéixer gent nova amb nous projectes engrescadors fidels a la voluntat del Poble Català per a independitzar Catalunya, i que reneixin el més aviat millor.

Salvador Molins, CDR*bic, CA, UPDIC, s/ANC, s/ÒMNIUM

—————–

Carta de Vicent Partal a Martxelo Otamendi

Ningú no sap com passarà, però tothom jura que passarà. Que passarà com a molt tard pels volts de Setmana Santa. Que Catalunya tindrà aquesta cosa que ara en diuen un govern ‘efectiu’, és a dir, autònom. ‘Autònom’ a seques. Si et refies d’allò que es veu a la superfície, sembla estrany i difícil d’entendre-ho però la classe política d’ací ho dóna per fet. Sense saber com serà i sense poder-t’ho explicar.

 

L’obstacle ara mateix és la CUP, que d’una manera més que coherent no està disposada a donar els seus quatre vots a un executiu autonomista. Perquè isquen els números, Carles Puigdemont i Toni Comín haurien de renunciar als escons, cosa que realment provocaria una situació molt insòlita.

La CUP, a hores d’ara, juntament amb Pugidemont, és el més ferm defensor de l’estratègia de continuar implementat la república a partir del govern a l’exili.

ERC, cada dia de forma més clara, planteja de romandre a l’autonomia com a estratègia i no creu que siga bo continuar suposant un repte total a l’estat espanyol.

I sembla ser que Puigdemont sí que estaria disposat a renunciar al seu escó per evitar que els qui estan a favor de la seua estratègia de l’exili puguen impedir la formació d’un govern amb qui opina que ha de ser-ne una altra.

La política catalana és rara, acrobàtica, i hi ha ocasions en què ni jo no em veig capaç d’entendre-la. T’ho explique com m’ho expliquen i a veure què en resultarà.

Què en resultarà políticament però també pràcticament. Perquè, tal com van les relacions entre Junts per Catalunya i ERC,

és una evidència que mig govern no es parlarà amb l’altre mig i molt segurament cada meitat empenyerà en la direcció contrària.

Serà curiós, com a mínim, allò que puga succeir i serà interessant de veure’n la reacció de la gent, la base que tant ha treballat per la república.

Vés a saber si no ens sorprendran amb iniciatives impensables ara mateix.

Vicent Partal, Cartes creuades.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

RENEGUEM D’ESPANYA ! L’1 d’Octubre és viu ! Catalunya Independent lluny d’aquesta gent.

Sols l’1 i el 27 d’octubre del 2017 comporten un compromís: L’1 Declarar la Independència i un cop declarada, el 27, completar la República. Ara ens cal acabar la feina que resta pendent.

Comunicat (manifest) del CDR*bic de Berga, 6 de març del 2018:

1 – Només hi ha un camí per aturar la repressió:

República en tot i per tot!  República Catalana Independent!

2 – Reafirmem-nos tots en la Declaració d’Independència que el 27 d’octubre del 2017 va votar el nostre Parlament en fidelitat al nostre mandat -del Poble Català- del Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya de l’1 d’octubre del mateix any.

3 – Nom caiguem en la trampa de tenir en cap consideració el que va passar el 10 d’octubre, ja que fou tan sols un empàs, declaro, aturo i espero re-emprendre.
La reactivació, de la Declaració compromesa en la convocatòria del Referèndum vinculant, es va fer el 27 d’octubre, veritable data de la Declaració d’Independència de Catalunya en forma de República.

4 – El que ara cal fer és preparar i preparar-se per fer amb èxit i prendre aquelles decisions d’estat que haurien donat forma al que es va Declarar. Qui ho havia de fer eren el President Puigdemont i tot el seu equip de govern, Vicepresident i demés Consellers.

5 – Els defensors de la República Catalana Independent no renunciarem! Si no fan la feina els polítics la farem nosaltres, el Poble menut, com sempre. “Això no ho aturarà ningú perquè no renunciarem. Irene Negre”

6 – El President Puigdemont que es deixi de lamentar per si el 10 d’octubre es va equivocar o no, perquè el 27 d’octubre a la tarda i a la nit es va tornar equivocar, i si no es posa a treballar com a Cap d’Estat de la República Catalana es continuarà equivocant fins l’infinit.

7 – Ens hem de comprometre en implementar la República, ens hem de coordinar tots i hem de preparar l’estratègia per fer-ho.

No fer-ho és la veritable causa que transforma qualsevol persona que vulgui exercir el càrrec de President de la Generalitat del Principat de Catalunya en titella de l’invasor espanyol. Un President i un Parlament titelles o que actuïn com a tals no mereixen ser investits.

Estem tips de la falsa autonomia de cartró pedra a la que l’estat espanyol sempre ens aboca. Durant massa temps hem acceptat aquest enganyós joc.

Ara ja hem dit “Prou!”  no hi ha marxa enrere.

Salvador Molins, en nom del CDR*berga.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

La Manifestació “República, ara!” tanca i completa el cicle de l’anomenat “Dret a Decidir”.

REPÚBLICA ARA !

La Comissió i Plataforma del Dret a Decidir va néixer el desembre del 2005 i va organitzar la Manifestació que portava el seu nom  l’any 2006, concretament el dia 18 de febrer d’aquell any. Des d’aleshores fins avui, 11 de març del 2018, l’anomenat “Dret a Decidir” ha tenyit tot el que hem anomenat “el Procés” i ara això ja s’ha acabat perquè el Poble Català ja ha decidit el que havia de decidir, per activa i per passiva, ha decidit el seu futur, ha decidit el que vol ser: Un Estat Independent en forma de República, ja no té sentit tornar-ho a decidir una i una altra vegada com si es tractés de l’etern repetir del dia de la marmota, ara s’ha d’aplicar, o més ben dit encara, ara cal portar-ho a l’acompliment, acabar el que es va començar les primeres hores de la tarda del 27 d’octubre de 2017 quan el Parlament Català va votar la “Part Declarativa” de la Declaració d’Independència i Proclamació de l’Estat Català independent en forma de República.

Comunicat del CDR*bic de l’11 de març del 2018:

1 – L’1 d’octubre del 2017, al Principat de Catalunya, com a culminació del Procés del Dret a Decidir, el Poble Català Sobirà, amb el seu President, el seu govern i el seu Parlament legítims i democràticament escollits en les eleccions del 27 de setembre de l’any 2015, als que se’ls va donar el mandat de portar Catalunya a la seva Independència, va concórrer al Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya amb la pregunta decisòria que s’expressava així: “Vols que Catalunya esdevingui un Estat Català en forma de República? Sí o No?”.

2 – La decisió es va prendre i es va manifestar clarament, perquè el Referèndum de l’1 d’octubre era vinculant com a tal Referèndum i com a voluntat explícita dels seu màxim representant, el President de la Generalitat de Catalunya, el Molt Honorable Carles Puigdemont, amb el compromís explícit de que en cas de guanyar-se el Referèndum es Declararia la Independència 48 hores després.

3 – El Referèndum es va guanyar i la Declaració compromesa, després de vàries vicissituds, va arribar el 27 d’octubre a primeres hores de la tarda.

4 – L’aplicació d’aquesta Declaració que tots esperàvem que es fes com a màxim el captard, vespre i nit d’aquell 27 d’octubre, matinada del 28 d’octubre i següents, no es va fer i és ara sols això el que ens falta portar al seu acompliment.

5 – La manifestació de l’ANC d’avui, ara ja d’ahir perquè ja són les quatre del matí del 12 de març, ha certificat que tanquem definitivament la reivindicació del Dret a Decidir per començar o més ben dit continuar d’una manera clara i decidida la implantació de la República Catalana Independent.

6 – En la manifestació “República Ara!” s’ha exigit als representants legítims i tornats a ratificar en les eleccions del 21 de desembre del 2017 que es comprometin decididament per a portar a la seva realització i a la seva plenitud la República Catalana. L’opinió era generalitzada i ben clara, només la República! prou d’autonomisme i governs i parlaments que Espanya i el espanyols pretenen que siguin titelles del regne d’Espanya. El camí dins i junts amb Espanya no ens porta enlloc … ens porta al no res! Reneguem d’Espanya en tot i per tot!

7 – En la manifestació “República Ara!” implícitament, tots els que estàvem allà i tots els que hem deixat a casa per motius vàris fins arribar a la majoria dels votants de les opcions independentistes de les darreres eleccions del 21D’2017, prop de 2.300.000 catalans, ens hem compromès a posar-hi tot el que faci falta de la nostra part perquè la República Catalana sigui realitat i perquè els ostatges que té empresonats l’estat espanyol enemic de Catalunya siguin alliberats i tornin a casa, el mateix pels exiliats, que puguin tornar a casa lliurement i sense ni amenaces ni causes judicials pendents, injustes, il·legals i gens legítimes, el mateix per a tots els demés encausats i altres persones i càrrecs pendets d’encausar, tots ells per defensar l’Autodeterminació de Catalunya, el dret humà número 14 de la Declaració Universal de Drets Humans subscrita també per l’Estat Espanyol, per la Unió Europea i per l’ONU (Organització de Nacions Unides de tot el món).

8 – En la manifestació “República Ara!” s’ha exigit unitat a les forces polítiques davant el compromís de fer la República i d’actuar com a tal, d’elaborar-ne i perfilar-ne l’estratègia, de consensuar-ne els capdavanters que ho han de portar endavant i se’ls ha exigit que ho facin amb més determinació, més valentia i més urgència.

9 – Com a resposta conseqüent al clam del Poble Català és d’obligat compliment que els capdavanters aclareixin s’hi hi estan disposats i com ho faran, els que no es vegin capaços haurien de retirar-se i donar pas a altres polítics i potser altres formacions polítiques que s’hi comprometin.

10 – És imprescindible tan el Poble com els polítics cercar i desenvolupar units les estratègies necessàries i guanyadores per a completar la Recuperació de la secular Independència de Catalunya estroncada ara ja fa 304 anys.

11 – I per últim, ara tots ja sabem que ja no es tracta de decidir sinó d’aplicar el que ja vam decidir l’1 d’octubre el Poble i el 27 d’octubre el Parlament Català i que vàrem certificar el 21 de desembre del 2017. Que hem d’abandonar qualsevol deix o tic d’infantilisme, tan el Poble com els nostres polítics, i que no hem de claudicar de cap de les maneres d’allò que com a Poble adult ja hem decidit i al que ens hem determinat a portar a terme, la República Catalana i la seva plena independència.

Salvador Molins en nom del CDR*bic (Berguedans per a la Independència de Catalunya)

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Sols l’1 i el 27 d’octubre comporten un compromís: L’1 Declarar la Independència i des del 27 al vespre completar la República (Comunicat CDR*bic)

Salvador Molins.     CDR*berga

Publicat dins de General | Deixa un comentari

La Unitat de l’Independentisme Català passa per saber entomar la Via Bàltica.

(Fotografia: La Gran Cadena de les Tres Repúbliques Bàltiques)

Endavant vers el Punt i Final:

La Unitat de l’Independentisme Català passa per saber entomar la Via vers la Independència que van seguir els dels Països Bàltics.

Ens hem refiat dels partits polítics amb la falsa idea que la Independència de la Nació l’havien de fer ells com a partits -”partits”!?- – sempre partits! per pròpia naturalesa de partits- però això ha estat un error greu de l’independentisme català actual.

Els partits són per fer política però com a tals no serveixen per fer nació -o sigui, fer la independència-.

La Via Bàltica la va fer l’ANC d’aquells països veient que els seus partits -aliats de fet de l’URSS- no estaven per la feina.

Aquí passa el mateix, els partits pseudo autonomistes o pseudo independentistes digueu-li com vulgueu no estant per la feina o no hi estant plenament units, ni estant al cent per cent per la independència primant diàlegs amb Espanya i Referèndums de gran dificultat en tots sentits, primant, a més, pressupostos autonòmics i procediments lligats a la legislació de l’estat que ens sotmet, …

Si volem assolir la Independència ens cal un sol objectiu, una sola estratègia i un sol capdavanter que no essent líder de cap d’aquests partits capitanegi el Punt i Final que el Poble Català necessita i exigeix.

Fins que no tinguem o construïm això no ens mourem de lloc, i això no ens ho podem permetre, ni el Poble català ni els partits polítics catalans que creguin en la llibertat plena de Catalunya.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, membre de l’UPDIC -Units per a Declarar la Independència Catalana- de Jordi Fornas, ex Batlle de Gallifa. Soci de l’ANC i soci de l’ÒMNIUM.

………………………….

Publicat el 15 de febrer del 2015:

El Procés no s’aturarà. El que no facin els partits ho farem el Poble. DUI ja!

Si no hi ha acord entre Junts i la CUP.

Si la CUP no dóna suport a Mas o Mas no es replanteja el seu servei i la seva disposició primera en el compromís absolut per la Restitució de la nostra secular Independència, un servei que ben portat seria molt valuós i de gran transcendència, per exemple portant la bona nova de la Independència de Catalunya al món i recollint el suport de molts països …

O sigui, si no s’assoleix l’acord dels 62 més 10 diputats independentistes per tirar endavant amb força la DIP i preparar des d’ara, ja! la DUI, …

Aleshores el Poble Català, nosaltres, haurem de fer la Independència com la van fer a les Repúbliques Bàltiques, els representants de la Gran Cadena que allà van organitzar, o sigui haurà de ser l’ANC qui ho faci i si l’ANC no se’n veu capaç o segueix pensant que ho han de fer els nefasts partits polítics que encara no s’han alliberat egoismes propis i d’actituds autonomistes, mostrant una absoluta manca de sentit d’estat català independent, aleshores haurem de crear l’aparcat MxI -Moviment per a la Independència de Catalunya- del que en l’UPDIC -Units per a Declarar la Independència catalana- de Jordi Fornas, ex batlle de Gallifa hi podem trobar les cèl·lules mare en cultiu.

Sigui com sigui, el “Procés” no s’aturarà.

El que no facin els partits ho farem el Poble.

Si no hi ha acord ens caldrà un cop d’estat català contra els nostres partits i potser també contra l’ANC. Que ningú s’escandalitzi, però primer és la Independència.

Caldrà fer una assemblea general del Poble Independentista, re emprendre el Procés i comprometre’ns amb la DUI ja!

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM, simpatitzant de l’UPDIC i simpatitzant dels catalans pro DUI.

 


Publicat dins de General | Deixa un comentari

Reafirmem-nos i comprometem-nos en la Declaració d’Independència i Proclamació de la República del 27 d’octubre del 2017.

Jo renego d’Espanya, només reconeix-ho la República Catalana Independent.

La República aquí al Principat i a l’Exili ha de preparar i preparar-se per acabar el que es va deixar per fer el 27 d’octubre a la tarda.

Si ens creiem sobirans el 155 no té poder sobre nosaltres dins la República Declarada de forma impecable democràticament.

Per què els reconeixem cap autoritat?

El problema principal es de falta de propi convenciment. No són ells que ens poden amenaçar amb cap 155, ni temporal ni permanent. Nosaltres els hem d’aplicar el nostre “155” que és la República.

Què esperem a desenvolupar aquest convenciment?

Salvador Molins, CDR*bic, Conseller de Catalunya Acció, membre de l’UPDIC, s/ANC, s/ÒMNIUM.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Les decisions dels independentistes al Parlament i govern del Principat han de provenir del Consell de la República

El Consell de la República

Les decisions dels independentistes al Parlament i govern del Principat han de provenir del Consell de la República, un Parlament virtual a l’exili, dels mateixos parlamentaris realment escollits.

A la propera contesa electoral o millor ara ja, en el govern i programa que ara s’ha de pactar, els partits independentistes haurien de construir una candidatura única -Parlament Republicà interí- dins la qual s’articulessin les decisions segons les negociacions i pactes assolits per l’entesa o majories dels respectius diputats.

Aquesta Candidatura “República Catalana Independent interina” hauria d’actuar en bloc i amb una sola veu en el Parlament de Principat, el Parlament espanyol i el Parlament europeu.

Les decisions que cregués oportunes i convenients en favor de la República Catalana Independent les podria consultar als catalans amb Referèndums com es fa normalment a Suïssa.

Fem República en tot i per tot fins que esbotzem el murs que ens tenallen.

Necessitem una classe política renovada en lucidesa, estratègia i fermesa. Cal aclarir i netejar els conceptes i el valor de l’objectiu que ens hem proposat: Restituir amb èxit la nostra nació, la nostra llengua, les nostres llibertats i constitucions, la nostra independència.

En les properes eleccions serà necessari considerar noves apostes polítiques com per exemple la del partit UPDIC de Jordi Fornas -Units per a Declarar la Independència de Catalunya”, noves forces que competeixin amb ERC, PDCAT i la CUP, per canviar i millorar totes les tàctiques i estratègies de cara a assolir la Independència.

Salvador Molins, CDR*bic, Conseller de Catalunya Acció, membre de l’UPDIC, s/ANC, s/ÒMNIUM.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

COMUNICAT DEL CDR*BIC : VERGONYA, CAVALLERS, VERGONYA !

COMUNICAT DEL CDR*BIC

(Berguedans per a la Independència de Catalunya)

“Qui negui l’1 d’octubre i el 27 d’octubre no val
per formar part del Govern de la República”

.

1 – Entenem la necessitat imperiosa per a qualsevol home o dona, polítics i càrrecs electes inclosos, de sortir de la presó i escapar de la repressió impunes d’un sistema enemic i dictatorial invasor com es comporta ara mateix Espanya contra Catalunya, poques persones tenen la fortalesa per mantenir-se en les seves conviccions i expressar-ho amb la dignitat i contundència d’uns Luther King, un Mandela, un Ghandi o un Xirinacs.

2 – Tot i així, no podem acceptar de cap manera que es negui davant del Poble Català, protagonista, testimoni i defensor amb el seus propis cossos i posant de fet en perill la seva integritat i la seva vida, que es negui el fet, la legalitat i la validesa de l’1 d’octubre i el 27 d’octubre, respectivament, Referèndum d’autodeterminació i Declaració d’Independència de Catalunya en forma de la Proclamació de la República.

3- Negar aquests fets cabdals de la nostra història i fonaments del nostre futur com a Nació Lliure és d’una gravetat extrema que no pot admetre ni comprensió ni acceptació per part de cap català conscient de la seva naturalesa i dignitat com a Poble, perquè atempta directament contra l’anhel secular d’independència i plenitud material i espiritual del Poble Català, de tota la nostra Nació Sencera. Milers d’homes i dones que han donat i encara donen part o totalitat dels seus bens, del seu temps i fins i tot de la seva vida per les nostres llibertats..

4 – No entenem ni acceptem que, qui negui això, valgui dignament per a formar part del Govern de la República. Tractar el Poble d’il·lús, dir directament que se l’ha enganyat amb una teatralitat absurda i ofensiva, rebaixar per sota de terra la dignitat de tots els catalans … és tan greu que costa de fer-se’n càrrec. Més val que, qui negui o tregui valor al Referèndum d’autodeterminació o/i la Declaració d’Independència, dimiteixi tot seguit de tot càrrec polític deixant pas a altres catalans escollits pel poble que puguin i vulguin formar-ne part.

Ho signen:

Els Berguedans per a la Independència de Catalunya,
organització independentista creada l’any 2000 i conformada a partir de l’1 d’Octubre i el 27 d’octubre de 2017 com a Comité de Defensa de la República.

Publicat dins de General | Deixa un comentari