Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

Viêt Nam : Díes de feina, dies d’esbarjo – Imatges

Publicat el 28 de març de 2010 per rginer

Tinc un bon arxiu de fotografíes i evidentment anar ensenyat-les a la gent és feixuc, pesat i cansa …..  Vaig trobant ara maneres d’editar les fotografíes en videos acompanyades de músiques i no és tan avorrit, ni tan sols per a mí. Quan tinc convidats, o amics que passen per casa, veure-les en aquest format, és força entretingut.

A més mentre vaig fent el muntatge, vaig recordant. Ahir nit un cosí i la seva companya van venir a sopar a casa. Marxen a Viêt Nam molt aviat. Els he ajudat a fer el viatge, a llocs una mica al.lunyats dels circuits turístics … l’illa de Phu Quoc,el Parc Nacional de Cat Tien, Dalat, Cao Bang, l’illa de Cat Ba a Halong …. Ho hem passat bé anant mirant els horaris dels autobusos, el transport, els petits hotelets, explicant el que es trobaràn.
Havía acabat aquest video i aquí el teniu. Un mica més llarguet,però amb dues músiques ben diferents, com també les fotografíes són diferents; any 2006 amb la petita càmera i any 2009 amb la nova càmera. La diferència es notòria.

Daily life in Viêt Nam from Roser Giner Bruñó on Vimeo.

 

 


  1. Si m’ho pagues ens trobem allà! Quina meravella de video que t’ha quedat… Quins paissatges, colors, teixits… Saps? Aquestes imatges són de revista d’ELLE o d’una que m’agrada moltíssim, espera que ara no recordo el nom… a si! Côte Sur (n’hi ha varies versions). La coneixes? Oh! Fan uns reportatges esplèndits. M’hi has fet pensar! Aquests barrets són una passada de bonics, Giner. És molt car el viatge? Molt lluny, no? En fi… són de les coses que m’hauré de pintar a l’oli (com moltes…).
    Felicitats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.