Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

Tony O’Connor : Un músic australià

Publicat el 30 de juny de 2010 per rginer

Va morir a finals del mes de maig. Així m’ho han informat, la mateixa família, en un email curt, trist, emocionant, però també joiós :
Hi Roser,
On Sunday, 23rd May 2010, Tony O’Connor gently and peacefully passed away at home with his wife Jacqui, daughter Samantha, and son-in-law Steve, by his side.
About eighteen months ago, Tony was diagnosed with a glioblastoma multiforme – a brain tumour.
In early 2010 Tony realised his time with us was coming to an end, but he accepted the next stage of his journey with grace, honour and dignity.

Tony O’Connor va ser un músic ben atípic; va marxar, fugir diria jo, de les grans multinacionals i en una casa construída en un lloc solitari de Queensland, nordest d’Austràlia, va començar a treballar, lluny de tothom; la solitud, el paisatge, l’aire pur, la natura. La seva família, dona i filla, al seu costat i els músics que l’acompanyàven en les seves composicions, sempre acústiques.

El vaig conèixer quan vaig ser a Austràlia, ara fa tres anys (¿! què ràpid passa el temps).
En entrar en una botiga propietat d’un grup d’aborígens la seva música omplia tot l’espai. Vaig preguntar quina era la música i em van respondre: 
D’un gran músic i encara millor, d’un gran amic nostre.

He estat treballant per fer aquest muntatge del video utiitzant fotografíes meves del meu viatge inoblidable a Austràlia i Tasmània i la música de’n Tony O’Connor; és un petit homenatge a una persona senzilla i un músic excel.lent. Fins i tot quan preparava una nova composició ens enviaba la primera mostra per conèixer les nostres opinions. 
La seva música m’companya molt sovint.

 

 

 

 

 

 


 


  1. Roser, m’ha agradat molt tant la música com el teu muntatge.
    L’he passat al Facebook. Encara que el meu grup és molt reduït.
    Gràcies !!!
    Petons de Matilde

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.