Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

La denúncia: Dones assassinades

Publicat el 31 de gener de 2014 per rginer
Ha estat un mes cruel, dolent, violent.
Vaig escriure un post per la mort d’una dona en mans de l’home, la seva parella o exparella, el dia 7 de gener.  I he anat anotant altres assassinats que denuncio ara, avui, en el meu bloc:

13.01  Níjar, Almeria. Dona de 38 anys. Estava desapareguda. La van trobar i han detingut el seu company. Morta a ganivetades.
15.01  Usera, barri de Madrid, dona trobada morta dins la banyera. A ganivetades, per l’esquena. Detingut el presumpte autor. Company de la dona.
16.01   Tenerife. Dona assassinada a ganivetades. Mare de dos fills. El presumpte autor, ex company, amb ordre d’al.lunyament, detingut.
28.01   Amposta. Dona assassinada per el seu company i que posteriorment es va suicidar.
31.1.    Santa Pola. Dona assassinada a ganivetades. El seu marit es va suicidar.

Una dona, una,  ha perdut la seva vida de manera violenta cada setmana del mes de gener. Horror, injustícia. El meu sincer condol i la meva tristor, moltíssima tristor. I la denúncia que sempre serà present en aquest bloc.

Unes flors de color molt viu, vermell, d’una vall llunyana.

 


  1. de la societat, la més vulnerable ja sigui en termes de força física o de condició econòmica o de debilitat orgànica, és la que surt sempre més perjudicada. Però això no ha de ser una determinació històrica. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.