Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

Daw Aung San Suu Kyi- Fer sentir la nostra veu per la Dama i per Birmània

Publicat el 6 de juny de 2008 per rginer
Del 8 al 26 de juny s’organitzen centenars d’actes arreu del món per demanar la llibertat de Aung San Suu Kyi. El día 19 de juny celebrarà el seu 63è aniversari i es preparen denúncies i actes per presionar fortament a la Junta perque obri ja d’una vegada les fronteres als cooperants i tot l’ajut pugui arribar sense entrebancs al poble de Birmània. 
També  cal cridar ben fort perque la Xina deixi de posar el veto , al Consell de Seguretat de la ONU ( però,  què es tracta d’una invasió ? d’una guerra ? ).
 No, només hi han milions de persones que esperen encara ajut sanitari, un sostre, menjar, cercar als seus morts. Els opositors a la Junta practiquen la no-violència, no cal enviar exèrcits, només ajut humanitari. Per què no es fa res ? Són tant forts els lligams econòmics amb la Junta per part dels països poderosos d’Occident i Àsia
per no forçar la entrada al país ?
Ahir van empresonar un dels actors més coneguts de Birmània; el seu delicte ha estat anar a ajudar als milers i milers de refugiats que no saben on anar. 
Vaixells plens de material mèdic i menjar, helicòpters per poder arribar a llogarets on encara hi han persones mortes i supervivents, cooperants a les fronteres, tots esperen i esperen poder entrar i molts ja han tornat al seu país, desesperats i amb tota la seva ràbia i impotència per no poder fer res.
Què podem fer ?
Donar a conèixer a polítics, magistrats,  amics, coneguts, ajuntaments, governs,  associacions ….  la realitat, la veritat, del què passa a Birmània.
Podem enviar un correu a birmaniaporlapaz@yahoo.es 
Enviaran tot tipus d’informacions i poden facilitar detalls.

També podem fer donacions; la Organització Birmània per la Pau recomanen  envíar-les directament a la Doctora Cynthia  Maung i la seva Clínica Mae Tao, al Consorci de la frontera de Tailàndia amb Birmània, Aliança dels monjos budistes i la Lliga Nacional per la Democràcia, partit que va guanyar les eleccions l’any 1991 i la junta no ho va acceptar i la seva líder, Aung San Suu Kyi està empresonada desde aleshores.
Escriure cartes als diaris; telefonar als programes de ràdio; organitzar xerrades als vostres pobles, barris, casals, escoles, associacions, universitats.
He trobat aquest poster; m’ha agradat i m’ha semblat molt adient per aquest post.
Utilitzeu la vostra llibertat per promoure la nostra.
Aquestes paraules d’ Aung San Suu Kyi a tots els països lliures del món, no les hauríem d’oblidar.
www.birmaniaporlapaz.orgwww.birmaniaporlapaz.org

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.