Una altra cançó

La pel.lícula Rio Bravo va ser una de tantes de ‘l’oeste’, entretinguda, però recordava una cançó country que em va agradar molt. I  us convido a escoltar-la. Dean Martin, gran veu, a l’ombra de Frank Sinatra; Ricky Nelson un actor no gaire conegut, però que jo en els meus  millors temps de joveneta ja tenia un poster d’ell; Walter Brennan, un grandíssim actor secundari i …  ” l’heroi” mirant-s’ho. No podia fer altra cosa.

Música, veus, guitarra i l’harmònica. Acords senzills, però m’agrada i he trobat aquest video molt i molt ben gravat – ‘ My rifle, my poney and me ‘ –
Dos minutets i set segons abans de començar una migdiada.


3 pensaments a “Una altra cançó

  1. Ricky Nelson és més conegut per la seva faceta de cantant country que per la d’actor. Dean Martin si que va popularitzar les dues facetes de la seva carrera, al igual que el seu gran amic Frank Sinatra.

    vicent
    Llíria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *