Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

Via Catalana: La cadena es tancarà. Ho farem possible.

Publicat el 22 d'agost de 2013 per rginer
En un apunt ja vaig dir que els de Barcelona hem de sortir fora muralles i omplir els trams on no hi ha gaire població. A dia d’avui, les terres de l’Ebre, alguns trams de Tarragona i alguns del nord de Figueres, i sud de Girona hi falta gent, no gaire, però en falta.
Hi haurà trams massificats i d’altres faltarà gent per completar la cadena. Només ens cal distribuïr-nos adequadament. A les diferents territorials de l’ANC han organitzat autocars i la gent de les zones han organitzat espais, llocs per menjar. Tothom hi està abocat, tothom transmet les seves idees i il.lusió. Grups familiars i d’amics s’han organitzat per omplir els seus cotxes. Hem de fer cas de totes aquestes manifestacions publicades per rebentar la cadena ? Ni parlar-ne ! Abans d’ahir a Gràcia ….fracàs, no s’ha fet la cadena, etc. etc.  …. doncs no va ser així. Un assaig, llocs on hi havia més gent que d’altres, petits espais on faltava gent, però es va aconseguir tancar la cadena. I els voluntaris vam poder fer feina i saber amb el que ens trobarem el dia 11.

Més de 330.000 persones inscrites ! Us imagineu ? Amb tanta antelació ? Això no és habitual, perque sempre esperem a última hora.

Ara l’ANC començarà a distribuïr videos promocionals que hem de reenviar a tothom.
Perque, ja sabeu tots que hi han diaris i televisions al nostre país que no informen de res del què passa, oi ? Veïns, amics, coneguts, llegeixen aquests diaris i ni tan sols saben que es poden inscriure a la web de la Via Catalana, ni tampoc diuen res de res, simplement com a notícia, informar. No existim. I ens anomenen ‘parc temàtic i intransigents’ ….

Avui han fet públic aquest video promocional on la gent de les terres de l’Ebre demanen als de Barcelona de sortir fora muralles i baixar a ajudar a tancar la cadena. És un repte, i gran, molt gran, d’una dificultat logística extrema. Per continuar amb força el procés cap a la independència, ho hem de fer i ho farem. El poble, des de baix, aixequem-nos, sense por i a caminar.

Bròquil is OVER !

Via Catalana – Omplim les Terres de l’Ebre! from Assemblea Nacional Catalana on Vimeo.

 


  1. Aquesta demanda de l’ANC, teva, nostra, va per tots els que estimem la terra i la volem lliure. Però, sobretot, va pels catalans de Barcelona.

    Sabem que ningú en donarà la Llibertat: l’haurem de prendre.

    Sabem que haurem de ser valents: Espanya (ufana, superba, antidemocràtica) ens negarà el camí.

    Sabem, TOTS SABEM, que la Independència serà UNILATERAL: Espanya ens negarà tots els drets, TOTES LES VIES CAP A LA INDEPENDÈNCIA.

    Per això, CATALANS DE BARCELONA:  

    FEU POSSIBLE QUE AQUEST 11 DE SETEMBRE LA VIA CATALANA SIGUI UN ÉXIT TOTAL!

    BARCELONINS, OMPLIU LES TERRES DE L’EBRE EN UN CLAM DE LLIBERTAT! 

    L’ÈXIT DE LA CADENA ÉS A LES VOSTRES MANS!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.