Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

28N – Votar independència

Han estat díes i díes avorrits i feixucs dins el món mediàtic ‘oficial’. Per poder saber més coses, cap altra solució que entrar en el món blocaire, twitter i demés informacions que els ‘altres’ grups de gent han utiitzat per intentar fer arribar el seu missatge.

El 10J el missatge va ser molt i molt clar; el poble va parlar com també en totes les consultes populars que s’han organitzat i les que vindràn encara. Aquest és l’únic camí.
Una independència que podem assolir i després ja vindrà la resta. Cal que aquest Parlament faci un gir i és precís que la independència estigui sempre present en tots els debats parlamentaris. 

I prou ja de llistes tancades i anar per el peix al cove. Dia de reflexió … i què més !
Votar independència i res més. La por de fer i actuar políticament de manera incorrecte …. no fotem, no en tenim ja prou des de que va començar una ‘transició’ que encara patim i continuarà, un día i un altre, si no podem dir amb el cap ben alt que vivim en un país independent, que no volem esperar el motorista amb noves ordres ?

Aquests propers quatre anys han der ser per capgirar el país, el de mirar endavant i el d’omplir el cove amb independència …. i noves maneres de fer política, per viure millor, amb un somriure, no veure aquestes cares pel carrer, pels camins, pels camps, a la mar,  que sempre pensen en masses coses (què comprem, que venem, on invertim, no ens arrisquem, val més guardar la roba, pactem, millor dos engrunes que res, corrupcions, estafes, enganys, vergonyes, mirar-se el melic). Sí, penso que manquen somriures perque la gent té masses coses al cap. 

Il.lusió de viure en una Cataunya independent !


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.