Infra

Fa unes quatre hores que he arribat a casa travessat bona part de Barcelona amb bicicleta. No havia vist mai la ciutat com aquesta vesprada.

El carrer Mallorca només tenia uns quants semàfors funcionant, la resta era un campi qui pugui amb algunes cruïlles regulades per mossos o municipals.Grups de veïns parlaven davant dels comerços i a les entrades de les finques, molts d’ells sense llum des del matí. Un camió d’aquests generadors amb un soroll notable donava llum a un local que semblava un restaurant. Avui si que es podia aplicar allò de l’anunci del Festival Grec "quan Barcelona fon a negre"..

No és adequada la comparació que he sentit arreu amb allò de som a un país del Tercer món, perquè cal haver estat a un país del "Tercer món" per notar la diferència. Però si ens comparem amb altres ciutats més o menys del mateix nivell, que una part de Barcelona estigui sense llum tantes hores és una cosa que hauria de fer pensar molt sobretot a aquells senyors encarregats de les infra-estructures.

En un cas son els senyors d’Adif que gestionen les infraestructures ferroviàries en altre els senyors de la Red Eléctrica encarregats de les infraestructures eléctriques. Un altre dia els d’ AENA de l’aeroport. Tots amb una cosa en comú agències i organismes estatals amb uns senyors que son lluny, que ho solucionen tot amb notes de premsa que no diuen res, i que poc a poc van carregant l’ànim d’una gent que ja ha demostrat molta paciència, potser massa paciència?.

Pels afectats una bona iniciativa és la que proposa El Llamp

Quant a Santi Torres

Nascut en un poblet de la Segarra ja fa gairebé 50 anys. Empeltat a Barcelona, primer per estudis, després per feina i per vida, però mantenint vives les arrels. M'estimo el meu país i la seva gent i per això em fa patir. No imagino la vida sinó és des del servei i el compromís pels altres, sobretot els més necessitats. M'agrada córrer i caminar... cada vegada més caminar que córrer.
Aquesta entrada ha esta publicada en Política. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*