Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

9N – Hem votat, hem guanyat

811130132_17600902323446817640 Tenia un apuntament preparat per publicar de la meva crònica d’un dia en que molta gent va anar a votar i majoritàriament va guanya el SI / SI, perque volem la independència del nostre país. És la primera vegada que puc votar sí a la independència del meu país, i va ser un goig desobeïr i desafiar l’estat del reino de españa.

I aquest video realitzat per els voluntaris de l’equip audiovisual de l’ANC sintetitza perfectament com va ser el 9N14. Millor les imatges que qualsevol text que hagués pogut publicar, i a més, està ben fet i és un gaudi.

Fotografia: Es va oublicar a la xarxa el mateix 9N14 …. És la que més m’ha agradat.

 

http://www.youtube.com/watch?v=Hcq66iJA_J4?rel=0&w=560&h=315

 

 

 

 


  1. Ben pensat era una consulta de fireta. Però veient l’enrenou causat a Espanya, l’hem feta molt grossa. Moltes vegades les coses són el que són per la reacció dels altres. La reacció espanyola ha elevat la consulta al valor d’un referèndum no vinculant. El seu tronat honor s’ha vist tacat. La seu sentit autoritari de domini colonial ( avui el mateix Cap de l’Exercit de Terra ha dit que ells eren la “metròpoli”) s’ha vist desafiat i ultratjat. Estan desconcertats i per una vegada ni ells mateixos es posen d’acord. Estem guanyant la partida. Som un gran país. Guanyarem. Però no ho dilatem que la ocasió és única.

    1. És el moment, la ocasió, i no podem fer-ho malament. Una oportunitat com aquesta no la tornarem a tenir en anys. Aquesta vegada sí que seguit els canals de televisió de Madrid, i com molt bé dius estan emprenyats, desconcertats, no saben que fer. Espero que els polìtics no ens fallin.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.