Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

Recull de fotografies de viatges: Tasmània, Austràlia

Publicat el 17 d'agost de 2013 per rginer
En les meves ‘incursions’ a les xarxes cercant videos interessants, m’he trobat, a Vimeo, el que us deixo perque el pugueu veure ‘Made in Australia’ d’Eddie Peter Hobson. Una feina de més d’un any, més de 300.000 fotografíes i el resultat és aquest video que reflecteix perfectament la illa-continent que és Austràlia. És un video magnífic per ensenyar aquest país, on la natura és la seva bellesa.

Vaig viatjar a Austràlia i Tasmània l’any 2007 i vaig publicar diferents apunts de les impressions d’aquell viatge. El que més em va impactar va ser la vida salvatge, la natura, poder caminar i nedar en llocs aïllats de tot. I el que més, va ser l’illa de Tasmània. És un dels països que aconselleria de visitar, de viure’l, pels amants de la natura i la fauna. La separació del continent, el paisatge, el clima i la absència de depredadors no autòctons, han fet possible l’existència d’un gran nombre d’espècies -algunes d’elles exclusives de l’illa com Taz, el dimoni de Tasmània i d’altres marsupials i aus d’Austràlia. 
En aquest video apareix el llac Saint Clair i Cradle Mountain, un dels paratges favorits en els records que van omplir el meu cistell de viatge i d’altres racons d’aquest país, illa, continent, anomenat Austràlia i Tasmània.

Fotografia: Lake St Clair – Cradle Mountain, Tasmània. Camí. RG. Octubre 2007.

Made in Australia from Eddie Peter Hobson on Vimeo.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.