Fotografíes que m’han agradat

Moltes vegades, moltes, a les fotografíes no li calen paraules. Les mires, somíes, et quedes embadalida, una mica d’enveja per no haver-les pogut fer tú mateixa, les guardes i de tant en tant les tornes a mirar.

 

CVa3Rj3XIAA2jOb

 

BERjistCQAEkb17.jpg-largeI ara les penjo en aquest el meu bloc, perque vull veure-les bé.Totes són fotografíes que tenia guardades en el meu arxiu:  La lluna roja –  la meva Ciutat des d’una nau espacial, de nit –  la lluna plena al Nou Camp – un koala alleugerit mentre l’aigua corre per el seu cos després d’un incendi – la Serra de Tramuntana vista des de Collcerola tot just fa uns díes – Montserrat vista des de La Mola un hivern de fred i neu ……  quin goig.

FBL-ESP-LIGA-BARCELONA-MALAGA

3000

1920

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *