Pregaria.cat

Es diu així www.pregaria.cat, sorgeix dels Jesuïtes de Catalunya i vol ser una web amb recursos per a la pregària i l’espiritualitat. Amb un disseny molt senzill i on és molt fàcil de moure-s’hi. El fet que sigui totalment en català no és pas una casualitat. La normalització ha d’anar arribant poc a poc a tot arreu.

L’àmbit de l’espiritualitat i la pregària és un àmbit comunitari però sobretot un àmbit personal i íntim, on la llengua materna juga un paper fonamental. Hi ha una llengua en la qual un pensa, una llengua en la qual també un prega. Per això tenim la sort de tenir una bíblia interconfessional en català magnífica, una bíblia de Montserrat d’alt nivell, una editorial que se’n va sortint (l’editorial Claret) i unes publicacions diocesanes de tirades importants com son els fulls dominicals.

L’espai d’espiritualitat per internet necessitava d’una eina així, que neix amb vocació de servei a l’Església del país i també a tots aquells que amb diferents nivells de vinculació cerquen recursos des d’on viure la seva fe. Us recomano que hi entreu i si us sembla ajudeu a difondre-la.

(En la part dels meus enllaços Espiritualitat, Teologia i diàleg intereligiós trobareu també altres recursos)

Quant a Santi Torres

Nascut en un poblet de la Segarra ja fa gairebé 50 anys. Empeltat a Barcelona, primer per estudis, després per feina i per vida, però mantenint vives les arrels. M'estimo el meu país i la seva gent i per això em fa patir. No imagino la vida sinó és des del servei i el compromís pels altres, sobretot els més necessitats. M'agrada córrer i caminar... cada vegada més caminar que córrer.
Aquesta entrada ha esta publicada en Teologia i espiritualitat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*