Apòstata desficiosa

Ni d'ací, ni d'allà, ni d'una mica més avall

Balanç de l’any: quatre que -per fi- se n’han anat!

4
Ja m’imagine que per a la majoria de gent el balanç del 2011 no serà molt positiu (i espereu al 2012, que el pitjor no ha arribat encara). 

Però es veu que hui tinc el dia optimista i m’ha pegat per pensar en les coses bones que han passat enguany. Personals (que no explicaré ací), i més enllà. 

I entre aquestes, jo em quede amb la marxa de quatre desgraciats (i ja em perdonareu que no m’estenga en el reguitzell d’adjectius que em venen al cap, però segur que us els podeu imaginar).

Que sí, que se’n podrien haver anat abans i/o d’una altra manera, que res no ens garanteix que els qui vinguen després siguen millors, però què voleu que us diga: aquests quatre, ja kaput! Dos, del tot. Els altres dos, esperem que no puguen revifar o deixaré de creure del tot en la “democràcia”… 

De moment, a veure si hi ha manera de què paguen si més no per una misèrrima part del que han fet. 

Actualització: me n’he deixat un. Crec que cal afegir Bin Laden a la llista…  

Coses que em pensava que no veuria mai

0

La imatge parla per si sola, però per si necessiteu desxifrar-la: 

Fet sorprenent número 1: Camps i Costa a la banqueta dels acusats.
 
Fet sorprenent número 2: la notícia apareix a Canal 9!!!

Que sí, que després ho explicaran com voldran (si tinc ganes, que no ho crec, potser em mire després com ho han dit, a la web ja apunten maneres destacant que es declaren innocents…), però tot i això no em negareu que una imatge val més que mil paraules…