Apòstata desficiosa

Ni d'ací, ni d'allà, ni d'una mica més avall

Busquem àtic de lloguer a Barcelona

0
Potser no és el lloc més adient, però com que això del boca-orella, el tecla-email o el ves-a-saber-del-que-te-n’assabentes-pel-facebook va com va, jo ho deixe caure, per si sona la flauta i em podeu ajudar. 

No tenim pressa, i tenim molt clar el que busquem:

– àtic o pis amb terrassa molt gran (no balconet esmirriat, jo sense el meu hort urbà no me’n vaig enlloc!)
– casa o dúplex també ens podria quadrar, clar, però no un entresòl ni un cau fosc…
– zones: Gràcia, Gràcia nova, Lesseps, Vallcarca, Penitents, El Coll, Teixonera, Putxet (més o menys)
– 2 habitacions grans, com a mínim (millor si en són 3)
– en bon estat, cuina i bany nous o reformats
– calefacció
– amb bona cosa llum

Potser sembla la carta als reis, però com diu ma mare: per demanar que no quede!

I després de l’experiència de la primera setmana buscant, sabem que aquests pisos existeixen. I que el trobarem. Si algú de vosaltres ens ajuda en el procés, ben agraïda que estaré! 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Julián López Martínez: timador!!!

2
En primer lloc, disculpes a totes les persones que es diguin com aquest senyor (els cognoms són dels prou freqüents) i no tinguen res a veure amb el que ara explicaré. Però si us heu topat amb algú que respon per Julián López Martínez i ven coses d’informàtica des d’eBay Anuncios, fugiu!!!

El vaig contactar fa uns dies, per uns cartutxos de tinta d’impressora, originals, segons deia, que li sobraven i posava a la venda. Que conste que he comprat molt online, i he venut i venc coses també. Normalment sempre m’he topat amb gent que és de fiar. Fins ara. 

Vam acordar el preu, li vaig fer una transferència i me’ls ha enviat per correu. Fins ací, tot normal. Però voilà, en obrir el paquet, no són els originals, sinó una imitació que la meua impressora no accepta. I no és només que ho digués a l’anunci, sinó que va ser un detall que li vaig preguntar directament, perquè m’ho confirmara, en l’intercanvi de correus. 

Li he escrit un email demanant explicacions, però sembla que m’hauré de conformar: no contesta (si ha novetats, ja les explicaré). En qualsevol cas, per si mirant a un cercador el seu nom (jo ho vaig fer abans de pagar-li, per si algú havia escrit ja res sobre ell, sempre acostume a fer-ho en casos així) algú ve a parar ací, avisats esteu. 

I per allò de què google ho puga trobar, que quede clar, amb els mots amb què supose que ho poden buscar: “Julián López Martínez”, eBay, cartuchos, tinta, epson, timo. 

Ea. 

Publicat dins de General | Deixa un comentari