Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

Desobeïm III – Reprendre la campanya, ja.

Publicat el 2 d'octubre de 2014 per rginer

Pais Groc

Aquest país de groc s’ha posat en marxa i naltros continuem amb la campanya. Fotografia: 11 de setembre 2014. Pl. Francesc Macià 

I demà sabrem si els nostres politics s’han posat d’acord i el Govern reprendrà la campanya. No queda gaire temps. Com he llegit, els estrangers que vulguin votar ho haurien de fer entre l’1 i el 7 d’octubre, i primer s’han d’inscriure. Hem perdut dos díes. Algú creu que denunciaran a milers i milers de persones perque s’impliquen en aquesta campanya ? On són els drets del poble ? No són legals ? No estem obeint al nostre Parlament ? Una gran majoria del poble, una gran majoria al Parlament, quasi el 100% dels Ajuntaments, que més volen ? Ai, ai, els ‘felpudos rojos’ del 1714 tornen a tremolar ….. o això sembla.

Ahir en un debat molt interessant al Parlament, el President Mas va afirmar amb rotunditat que el 9N14 votarem. Així ho esperem, senyor President. Cal reprendre la campanya, no s’arronsin, el poble és al seu costat, com també dels parlamentaris, dels funcionaris i de tota la gent implicada en aquest procés que no té aturador. Tots ens la juguem, tots. I juguem a guanyar.

Endavant les atxes. Molta brega. Ho aconseguirem, segur.

 

Estem convocats

 

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.