Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

Des de Xile ens diuen: No ens falleu

 

rajoy-nov2

I no, no fallarem, i farem la V Baixa més sorprenent, magnífica que mai s’hagi fet al món. Les inscripcions van augmentant dia a dia. Jo mateixa a la paradeta he recollit més de cent en només un parell de díes. La gent, el poble, és conscient que l’11S14 ens portarà directament al 9N14. Els del reino de españa no ho entenen i fan volar coloms i ells continúen com sempre …… nosotros no negociamos, ni dialogamos, somos el poder y no hemos de mostrar ningún signo de debilidad ni de cobardía.

Ho porten dins el seu ADN i no ho poden entendre. Molts anys, molts, arrosegant velles i malèvoles estructures d’estat que una gran majoria volem eliminar i fer-ne de noves, d’un país lliure, democràtic, viu, alegre i que vol ser feliç. La República de Catalunya és tot just a menys de tres mesos.

Tots omplirem els carrers de Barcelona, inscrits o no, amb samarreta vermella, groga o de qualsevol color. El nostre crit serà in-inde-independència i el 9N14 votarem.

M’ha agradat aquest video dels catalans de Xile que han fet una V baixa magnífica, i ens diuen molt clarament …… ara nos ens falleu !!

http://www.youtube.com/watch?v=9rliOfH6WuM?rel=0&w=420&h=315

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.