Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

11S14 – La V baixa / 9N14 Referèndum irrenunciable

Publicat el 12 d'agost de 2014 per rginer

28N - Votar independència

Omplirem la Diagonal i la Granvia. I el 9N14 votarem legalment perque el nostre Parlament haurà aprovat la Llei de Consultes.

Corren vents botiflerers, vents que no són de la nostra terra i els que bufen diuen que sí que ho són. Enguany es vol fer una manifestació de disseny, la V baixa. No és això companys. Les dificultats per inscriure’t en una web complicada són evidents. No és això, el que esperavem.  Comprar unes samarretes a un cost massa alt, no és això tampoc.

El poble ja omplirà les dues avingudes, i es vestirà de groc, vermell, negre o del color que vulgui. I farem la V baixa, sense posar-nos en rengleres organitzades (com en els vells temps?);  senzillament omplirem els carrers demanant la independència que votarem el dia 9N14.

No ens calen dissenyadors vinguts de fora o del nostre país. Els que formem part d’una assemblea anomenada ANC som el poble, voluntaris, tots professionals en les seves feines, i treballem de gratis, voluntàriament. I així vam assolir la Via Catalana de l’any passat.

No és això companys, no. Però el poble és savi, i ja sabem el que hem de fer, empenyer i empenyer, i ser al carrer el 9N14 amb la papereta a la mà, malgrat els felpudos rojos que sembla que no ho acaben d’entendre.

Ho fareu fàcil ? Però tampoc cal amoïnar-se, senzillament marxarem a omplir els carrers i demanarem la independència, i senyors polìtics ara no us arronseu. Us heu adonat que la transició de la dictadura ja ha acabat ? Volem marxar i viure en el nostre país, la República de Catalunya.

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.