Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

Dinar de diumenge

Publicat el 29 de març de 2009 per rginer

Avui hem dormit una hora menys i …. es nota. El dia no és gens agraït, plujós, gris i tristot. És ja un costum a casa menjar faves dos cops l’any, i sempre durant la temporada on els productes són acabats de collir. Dit i fet. Ahir vaig comprar faves, petites encara, com ens agraden, de Gavà, carxofes tendres de El Prat, pèsols del Maresme, cebes tendres, alls tendres, unes fulles de menta fresca, un bocí de cansalada viada, botifarra negra dita ‘de les faves’, ví blanc del Penedès i una mica d’aigua. Tot a la cassola, ben ofegat fins al seu punt de cocció.
Avui és la segona vegada d’aquesta menja. La primera va ser ja fa dues setmanes un diumenge ben asolellat i clar. Per això, en la fotografía podeu gaudir d’una llum i uns colors intensos.
És clar que es poden menjar faves durant tot l’any, però no és millor menjar-ne quan estem en temporada i podem gaudir dels nostres productes acabats de collir ?
Ha estat un dinar de ‘canquiller’, com deia el meu avi.
 


  1. …I que el que resta del dia et sigui plàcid. Avui és l’aniversari d’en J. Han vingut tots els fills. A demanda seva he fet arrós de bacallà i verdures i calamars farcits (panxetes).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.