Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

La justícia arriba sempre tard

Publicat el 1 de juliol de 2008 per rginer

El dissabte 28 de juny, Gabriela Toledo de 31 anys, va ser morta a ganivetades per el seu ex-company. Ella havia denunciat la violència de l’home i el maltractament.

Es va celebrar el judici i l’home va ser condemnat, amb sentència ferma, a 7 mesos de presó i al.lunyament. Aquesta sentència es va dictar ara fa més d’un any, i no ha estat executada. El mes de maig el jutjat corresponent va rebre la documentació amb més d’un any de retard, i mentres, l’home seguía lliure i assetjant a na Gabriela constantment. No va servir de res denunciar novament els fets. Hi havia una sentència i era en mans dels jutjats.
La va matar el dissabte dia 28 de juny. Més d’un any patint i passant por; convençuda de que la justícia havia dictat sentència i els seus drets seríen defensats i respectats.
No; estem en un país en que tot marxa lentament quan no és per interessos que poden fer mal als poderosos.
Trist i cruel. No puc fer res més que denunciar-ho, i aquesta vegada he escollit una fotografia d’un arbre, sense fulles, al desert amb l’Uluru al costat, perque un bri d’esperança i claror sempre el veig, com aquest arbre, que ben aviat hi creixeran fulles, encara que sembli que ja no tingui vida.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.