Terror inútil

Acabo de penjar al bloc l’últim resum sobre el programa d’immigracions, en aquest cas d’ICV-EUiA. Ho he fet enmig però de la profunda tristesa que m’ha provocat la notícia de l’assassinat d’aquest migdia a Mondragon.

M’agrada la política, em llegeixo els programes, segueixo l’activitat dels parlaments, segurament aniré a votar diumenge… Sóc molt crític amb la situació actual de la política catalana i espanyola, que a vegades em produeix per la seva baixesa indignació i desànim.

Però l’assassinat com a forma de lluita per unes idees, em sembla avui quelcom abominable. Matar un jove pare de família, simplement perquè un dia es decidí a presentar-se a unes eleccions sota unes sigles determinades em sembla d’una il.lògica inexplicable i brutal.

Una altra mort inútil, fruit d’un terror inútil i covard que posa en el blanc aquell més feble i vulnerable. Sols ens queda la solidaritat amb una vídua i una filla que avui els han destrossat la vida.

Quant a Santi Torres

Nascut en un poblet de la Segarra ja fa gairebé 50 anys. Empeltat a Barcelona, primer per estudis, després per feina i per vida, però mantenint vives les arrels. M'estimo el meu país i la seva gent i per això em fa patir. No imagino la vida sinó és des del servei i el compromís pels altres, sobretot els més necessitats. M'agrada córrer i caminar... cada vegada més caminar que córrer.
Aquesta entrada ha esta publicada en Calaix. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Terror inútil

  1. josep diu:

    també ens queda començar  pensar si 40 anys de negar-se a negociar serosament, de via polcial, de milers de detencions, d’il·lgalitzar partits, trancar diaris, empresonar polítics abertzaes, torturar detinguts  han servit de res

    tant de bo la intransigència espanyola s’acabi i es pugui assolir un futur d pau  llibertat per al país basc

  2. eloi diu:

    res justifica agafar una pistola i cosir a trets a un treballador i pare de familia… a cap persona, en definitiva.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*