El Cau de l'Ós Bru de Taradell

lluisdetaradell.net - des del 14 de juliol del 2004

Carta als Reis – edició 2014: Temps i bona energia!

Deixa un comentari

Taradell, a 6 de desembre de 2013

Remitent:
Papa Lluís
El Niu de la Baldufona

Destinatari:
SS.MM. Melcior, Gaspar i Baltasar
Palau dels Orats d’Orient

Benvolguts i sempre benvinguts Reis Mags,

Com marca la tradició més cauera, aprofito de nou la diada del Bisbetó per a enviar-vos aquesta missiva de retrobament i comandes.

Aquest any però no tinc gens clar si he estat prou bo o no i és que, com molt bé sabeu i és conegut, això de ser pare és tan engrescador com sacrificat. I et deixa pocs instants per a la reflexió introspectiva i l’anàlisi personal de bondats i trapelleries.

Com vosaltres teniu ulls per tot però, us escric aquestes quatre ratlles, tot anhelant que el meu esdevenir vital us hagi estat suficientment correcte com per rebre algun present en la vostra propera visita.

No us demano que els manaires tinguin seny i que el domini i el poder esdevinguin cooperació i respecte mutu. Ni les vostres arts, capaces de generar Vida, poden llevar l’orgull egoista i reclòs de qui arriba a manar i imposar-se damunt dels altres.

És així doncs que em conformo en demanar-vos:

Un polsim de bondat per tots els cors.
Unes dosis de salut per a tothom… i, egoisme clànic, sobretot pels meus (i les meves).
Molta força per la menuda que creix esponerosa com una rosa de tardor.
Molt d’amor per la bella sirena que, tossuda i amorosa, esdevé la millor mare que aquest món ens pot donar.
I, posats a demanar… molta felicitat per tothom que m’envolta i que, de ben segur, la necessita ara que els manaires no ens deixen girar rodó.

Acabo la comanda, afegint-hi un parell de foteses que crec que poden ajudar en la fita de la bondat eterna sense sortir de casa.

La primera són dies de 25 hores, per dedicar la 25à hora a escriure i fer esport.

I la segona, i més il·lusionant, és fer-me soci de SomEnergia, la cooperativa d’energia verda que malda per omplir la xarxa d’energies sostenibles i que ens facin millor respirar.

L’alta de soci són 100 eurets (que em retornen si em dono de baixa) i que podeu adquirir seguint les instruccions d’aquest enllaç.

I és que, fent-me soci, m’estalviaré uns eurets de la factura de la llum de casa (uns tres o quatre eurets a l’any) al mateix temps que estaré contribuint a projectes renovables i, per tant, a què tots puguem, com deia, respirar un xic millor.

A més, crec que m’ajudarà a ser un xic més a prop del vell projecte de posar plaques solars a casa per a contribuir, com un petit i modest node, a l’eixida d’aquest altre món que despunta en l’horitzó.

Sempre vostre,

Lluís Mauri Sellés
Pare, lliureculturador i somniatruites


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.