Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

08.12.16: Trobada de blocaires a Otos, Vall d’Albaida.

 

 

Els díes 8 i 9 de desembre els amics blocaires del País Valencià i amb la col.laboració de VIla Web, organitzen una trobada. Al llarg dels anys, des de 2005, s’han fet diferents trobades i penso, crec, és una fita inoblidable i enriquidora. De llegir-nos cada dia, fer comentaris ( ara una mica més difícil que anys enrere ), a trobar-nos personalment sense les muralles de les xarxes, físicament, sentats al voltant d’una taula, o en un raconet d’un jardí, o en una placeta del poble,  una cantonada, i conversar, debatre, riure, apendre …… és tot un gaudi.

1otos14

Jo m’he apuntat, i és el meu viatge principal d’enguany ….. Vall d’Albaida, Otos. I sobretot poder gaudir de la conversa amb els amics blocaires de la gent del sud dels Països Catalans, i en aquesta trobada amb un gran alicient, penso que fonamental …. gaudir de les cançons, de la cultura, dels mots de la terra valenciana amb les veus de Pep GImeno ”El Botifarra” i Miquel Gil.

1otos12

Blocaires dels Països Catalans, som-hi ! Us animeu a compartir aquest nacionalsaraufestiudelletresblocaires  (Pep Albinyana dixit)?  Per a més informació, podeu contactar amb VIla Web.

Gàlim – Pep Albinyana, Pols d’estels, Enric  Marco……. gràcies per fer-ho possible.

Fotografíes: Rel-lotges de sol – Otos, Vall d’Albaida. 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

La denúncia: Dones assassinades

 

 

Tres dones assassinades al llarg d’aquest mes de novembre. No existeix l’aturall a aquesta violència injusta, cruel i sense sentit. El meu sincer condol, i la meva tristor, molta tristor.

DSC_3938

03.11.16 – Burgos. Dona assassinada presumptament per la seva ex parella a ganivetades. Ha estat detingut.

17.11.16 – Palma de Mallorca. Dona assassinada a cops presumptament per el seu company. S’ha intentat suicidar. Detingut.

18.11.16 – Virgen del Camino, León. Dona assassinada a cops de destral presumptament per el seu company amb ordre d’al.lunyament. Posteriorment s’ha suicidat.

Unes flors d’un jardí botànic molt lluny de casa, boniques, plenes de vida.

BBC EARTH II – Un trailer que cal veure.

 

 

Sí, torna BBC Earth II de David Attenborough i amb música de Hans Zimmer. Escenes extraordinàries. Mireu si no les més de 3 milions de visites de la petita iguana que s’escapoleix de l’atac de moltíssimes serps a l’illa Ferlandina de les Galàpagos.

Ara podem veure aquets episodis per internet o directament a la BBC, però si la nostra TV3 vol fer canvis a la graella, hauria de pensar-se en potenciar més aquest documentals en hores de gran audiència.

I aquesta bellesa de la natura i els nostres éssers animals que volen viure en el nostre planeta Terra i no els deixem, ens ho mirem amb més por encara vist el que fan i poden fer aquets humans que poc a poc van matant i destruïnt. David Attenborough, que ja té 90 anys, en una entrevista afirma:

“I seriously think that wildlife programming and film-making is of crucial importance to the future of the world… If the natural world is in peril we are in peril. People should be aware of the way the natural world works to understand when they’re damaging it.”

Fotografia: Un koala en mig d’unes inundacions al sud d’Austràlia. El van salvar.

http://www.youtube.com/watch?v=c8aFcHFu8QM?rel=0&w=560&h=315

 

http://www.youtube.com/watch?v=Rv9hn4IGofM?rel=0&w=560&h=315

 

Publicat dins de Natura | Deixa un comentari

La denúncia: Dones assassinades

 

Novament la denúncia. Fets execrables i injustificables.Tres dones assassinades en aquests últims díes.

DSC_3801

20.10.16 – Fuentes de Oñoro, Salamanca.  Dona de 51 anys assassinada presumptament per la seva parella. Ha estat detingut.

26.10.16 – Calp, Marina Baixa. Dona assassinada a cops presumptament per el seu marit. Posteriorment l’home s’ha suicidat.

28.10.16 – Xella, Canal de Navarrés. Noia, adolescent de 15 anys, assassinada presumptament per un amic, company. Ha confessat el seu crim i ha estat detingut.

 

DSC_3829

Ràbia, dolor, sense entendre el perquè d’aquesta violència que no té aturall. La meva tristor i el meu sincer condol.

I les flors escollides de diferents indrets que estimo.