Píndoles de campanya: les ‘pijes’ del PP

El diari gratuït Més Tarragona portava avui encartada publicitat del PP. Diferents candidats, alguns perfectament desconeguts, ens prometen vaguetats relacionades amb l’economia i l’ocupació. La Cori Bonfill (si es diu Cori, deu ser de Reus) ens assegura que “acabarem la T-11 i l’A-27”. I tu que ho puguis veure, maca. Parlant seriosament, urgeix enllestir les obres de millora de la T-11 (la carretera que uneix Tarragona amb Reus, a la foto), començades in illo tempore i que no tenen data de caducitat. Ara el PP diu que les acabaran, però tampoc diuen quan…  

Un company de feina que m’ha vist l’opuscle peper damunt la taula no ha pogut evitar fer-ne broma:

– veig que ja t’has canviat de jaqueta…
– sí -li he contestat jo- ja m’he fet la foto per al carnet…

La conversa ha continuat amb més ironies sobre el partit que ni ell ni jo votarem diumenge que ve, fins que ha deixat anar:

– l’únic que m’agrada del PP són les dones: joves, ben vestides, pijes

Doncs a mi, ni això.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *