El Cau de l'Ós Bru de Taradell

lluisdetaradell.net - des del 14 de juliol del 2004

Retorn a la normalitat

Deixa un comentari

Avui és divendres 8 de gener de 2016 i això vol dir que les festes s’han escolat i que, els privilegiats treballadors, tornem a la feina.

Si, a més a més, un és pare de dues criatures que encara no tenen quatre anys, tornen els malabarismes logístics i personals per a poder compaginar la vida laboral amb la familiar.

I si, com és el meu cas, la política no és cosa de “polítics”, sinó un deure ciutadà, la cosa ja es fa tan complexe i enramada que la sensació de bòlit és ben habitual.

Nadal, cap d’any i uns reis molt especials resten en el passat. La primera combinació logística és ben present i, la desactivació d’informacions manipulades és un present continu que comença a fer-me trontolla la sanitat democràtica d’un procés embarrancat en la trona d’una presidència autonòmica que, pel fet dd ser-ho, dilata i dilata el naixement d’un nou Estat que podria haver començat a construir-se molt abans del què avui ens diuen que faran.

Retorn a la normalitat laboral, familiar i política, un retorn que crec que, conscienciat com sóc, serà menys feixuc que d’altres anys.

Lluís de Taradell


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.