Anuncis que em posen nerviós (43: el de Gas Natural)

L’escena.

Un nen, d’aspecte inquietant (sembla que pateixi icterícia), afirma que “a vegades, veu tècnics…” com si fossin aparicions fantasmals.

El missatge.

Els tècnics del servei de manteniment de la companyia anunciadora (el Gas Natural) són tan eficients que apareixen en un plis-plas per solucionar-te els problemes domèstics (m’imagino que només els derivats dels suministraments).

Per què em posa nerviós?

És que ja està fet expressament per posar nerviós: és una paròdia de les pel·lícules de por, amb nen amb comportaments estranys (bàsicament El sexto sentido, però també El exorcista, Los otros…). I tampoc tranquil·litza imaginar-te que, de sobte, pots trobar a casa teva dos o tres tècnics de Gas Natural fent no se sap ben bé què.

Un pensament a “Anuncis que em posen nerviós (43: el de Gas Natural)

  1. El més normal és que ens trobem amb un o una comercial de Gas Natural [Fenosa/Endesa/El-què-calgui] a la porta de casa, intentant entrar per fer-se amb una factura nostra… Diuen que és la liberalització del servei.

    Atentament

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *