El Cau de l'Ós Bru de Taradell

lluisdetaradell.net - des del 14 de juliol del 2004

USAP de baixa intensitat

Deixa un comentari

L’USAP que s’ha enfrontat avui al Castres ha estat una USAP de molt baixa intensitat. De fet, ha deixat el domini del partit en mans del Castres.

El debut en lliga de Dan Carter ha estat fluix, esperem que per falta d’adaptació al rugby europeu. Poques curses, quatre xuts entre pals fallats -algun d’ells força clar- i una manca d’idees poc habitual en la manera de fer de l’estrella maorí.

Però l’USAP ha trobat el seu puntal en un jugador excepcional. Un home de la terra que ja va acabar la temporada passada amb molt bones maneres. Un català que, en el matx d’avui, ha donat tot un recital d’entrega, força, intel·ligència i velocitat. El rossellonès Jerome Porical ha sortit al minut 53, ha tallat força jugades dels olímpics de Castres, ha xutat el tercer tir entre pals dels arlequinats, empatant un partit que, en la segona part, encara perdien els de Perpinyà per 6 a 9, i ha estat el jugador que ha tancat la jugada de l’assaig que ha capgirat el marcador a favor dels catalans. Un partidàs d’un veritable sang i or!

Aquesta entrada s'ha publicat en 02b. Cor ovalat el 20 de desembre de 2008 per Lluís Mauri Sellés

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.