Roda de calls

bloc d'enduro

Aubert i Salvini s’emporten el Super Test del GP de Grècia

0
Publicat el 10 de maig de 2014
Molt disputada ha començat la tercera prova del Campiont del Món d’Enduro Maxxis FIM (EWC 2014), el GP de Grècia.
La prova del divendres, el Super Test, ha tingut dos guanyadors i a més de la mateixa categoria, E2. Johnny Aubert (Beta) i Alex Salvini (Honda) s’han reivindicat com a ferms candidats al que sembla que serà la categoria més disputada i han fet el mateix temps.
Tercer ha estat Christophe Nambotin (KTM), el millor d’E1.
En E3 Mathias Bellino repeteix vixtòria i ha estat més ràpid que el català Ivan Cervantes (KTM). 
El millor temps de Júnior ha estat per Danny McCanney (Beta Boano) i en la Copa Jove ha guanyat Davide Soreca (Yamaha Beta Boano).
Dissabte, a partir de les nou del matí comença la cursa…
Font: www.enduro-abc.com (Traducció automàtica al català i versió original)
Foto: Johnny Aubert (©Miquel Bresolí) 

Publicat dins de EWC 2014 | Deixa un comentari

K.Mirabet disputarà el GP de Grècia amb el suport de Farioli

0
Publicat el 8 de maig de 2014
El català Kiriam Mirabet disputarà la tercera prova del Campionat del Món d’Enduro Maxxis FIM (EWC 2014) dins de l’equip de suport KTM de Fabio Farioli.
El júnior de l’equip de Marc Coma ocuparà el lloc de l’espanyol Victor Guerrero, lesionat a l’inici del Mundial i que ha decidit no disputar la prova grega.
A hores d’ara, Mirabet és el desè de la categoria Júnior.
GP de Grècia
La incorporació de Mirabet en un equip satel·lit de KTM és una de les novetats del GP de Grècia que es disputa de divendres a diumenge a Kalambaka, una zona situada a la zona de Meteora. Això fa que s’hagi arribat a un acord de patrocini amb la UNESCO, no en debades la cursa es disputarà als peus d’una zona declara Patrimoni Mundial.
Més absències
L’absència per lesió de Guerrero no serà la única. Un dels equips més damnificat és Husqvarna que ha vist com dos dels seus pilots destacats, el suec Joakim Ljunggren (E3) i el pilot de l’Illa de Man, Jamie McCanney (Júnior) no aniran a terres hel·lèniques. Ljunggen arrossega la lesió que es va fer a Solsona i McCanney s’ha lesionat entrenant
Tot a punt, doncs, que per una cursa on els grecs hi seran presents amb 14 pilots, així com el gal·lès Jamie Lewis (Husqvarna MPS Racing) un nouvingut a E2 que ha sorprés a tothom ocupant la vuitena posició.
font: www.enduro-abc.com (Traducció automàtica al català i versió original)
Foto: Kirian Mirabet (©Miquel Bresolí)

Publicat dins de EWC 2014 | Deixa un comentari

M.Seistola, al pòdium d’E3

0
Publicat el 8 de maig de 2014
L’esquadra de Sherco encara la tercera prova del Campionat del Món d’Enduro Maxxis FIM (EWC 2014) amb el finès Matti Seistola com el pilot millor classificat.
El corredor del Sherco CH Racing és tercer a la general d’E3, amb dos segons llocs.
En aquesta categoria també hi és present el pilot de Sherco Factory, el francès Fabien Planet, desè a la general.
E2
En la categoria que es presenta, a priori, com la més disputada, l’espanyol Lorenzo Santolino, del Sherco CH Racing, ocupa la cinquena posició, destacant el quart lloc del primer dia del GP de Catalunya.
E1
Bons resultats del dos francesos que disputen la categoria petita. El corredor del Sherco Pulsion Moto, Anthony Boissiere, és quart de la general i el de Sherco Factory, Jérémy Tarroux, cinquè. Ambdós van obtenir els millors resultats a Solsona, trepitjant el pòdium. Boissiere va fer segon el segon dia i Tarroux, tercer el primer dia. 
Femenina
Pel que fa a la categoria Femenina, la marca occitano-catalana també té una representant destacada. L’australiana Jessica Gardiner, del Sherco CH Racing, és la tercera a la categoria, gràcies als dos tercers llocs de Solsona (a Portugal no es va disputar aquesta categoria).
Font: Sherco 
foto: Matti Seistola (©Miquel Bresolí) 

Publicat dins de EWC 2014 | Deixa un comentari