Roda de calls

bloc d'enduro

José Luis Martínez s’emporta el MX Festival Segre 2015

0

Va dominar el dissabte i no va deixar opcions el diumenge. El terrassenc José Luis Martínez va guanyar les tres manegues de MX1-MX2 del MX Festival Segre 2015. La prova va tenir l’al·licient de veure corre a diversos velocistes com els germans Márquez, Bradley Smith o Leon Camier. (més…)

El MX Festival Segre 2015, dos dies de motocròs a Ponts

0

El Moto Club Segre ha organitzat per dissabte, 19, i diumenge, 20, al circuit El Bosquet de Ponts, dos dies de motocròs amb doble festa. Per una banda concentra en un cap de setmana el reconegut Trofeu Moto Club Segre amb importants premis. I per altra tanca el calendari del Campionat Ara Lleida 2015 de Motocròs (que, en part, compta amb curses que es abans puntuaven pel campionat social del Segre). (més…)

Blazusiak, a punt per una temporada de SuperEnduro «molt intensa i una mica boja»

0

El campió indiscutible del SuperEnduro, el polonès Taddy Blazusiak (KTM), es a punt per defensar de nou la corona mundial de l’especialitat. Ho farà en una temporada que hi arriba després d’uns mesos retirat per malaltia i on avisa que serà «molt intensa i també una mica boja» amb una forta competència. (més…)