Roda de calls

bloc d'enduro

Marc Sans s’emporta l’Enduro del Francolí, primera prova del Campionat de Catalunya

0

El vallenc Marc Sans (KTM) s’ha endut la general (scratx) i la categoria Enduro Elit de l’XI Enduro del Francolí, organitzat pel Moto Club Francolí i que ha obert el calendari del Campionat de Catalunya de l’especialitat.

Ramon Quer (Husqvarna) i Bernat Cortés (Honda) han ocupat la segona i tercera posició general i també d’Enduro Elit (de fet, el quart també és d’aquesta categoria, Jordi Quer (Husqvarna).

Marc Sans

Marc Sans ha dominat totes les especials, tret del primer pas pel Tram, que ha guanyat Ramon Quer. De fet el pilot de Juneda ha aconseguit el segon lloc al situar-se en aquesta posició en totes les especials (tret del que ha guanyat i el primer pas per la Crono, on Bernat Cortés ha fet segon).

La cinquena posició general l’ha ocupat Gerard Gómez (Sherco), que ha guanyat a Enduro 125 2T, mentre que el sisè ha estat el tercer germà Quer, Carles, que s’ha imposat a Júnior Open.

Aquestes categories (Elit, 125 2T i Open) han donat tres passades a recorregut de 65 quilòmetres on el Moto Club Francolí ha situat les dues especials (Tram i Crono). La resta de categories han dues passades.

El president delMC Francolí, Quim Morgades, ha celebrat la gran participació, un 170 corredors, però ha lamentat els impediments de Medi Ambient, que ha obligat a retallar el recorregut. Els temps «no estan molt ajustats» i el recorregut presentava un bon estat, amb un matí fresc però amb sol i un punt d’aire que desfeia la mica de pols que s’ha pogut aixecat en algun punt al final del matí. Morgades també ha destacat que la Crono es trobava a tocar del poble, els que facilitava l’accés a peu pes afeccionat i veïns de l’Espluga que ho han volgut veure, mentre que pel Tram s’ha aprofita de nou les instal·lacions del Moto Parc Francolí.

Enduro 125 2T

A la vora de Gómez, al podi de 125 2T, han pujat Dani Riera i Adrià Sanchez.

Júnior Open

Després de C.Quer, els més ràpids de Júnior Open han estat Marc Flores i Miquel Pujol.

Júnior Trofeu

A la categoria Júnior Trofeu, el primer ha estat Alejandro Ceballos-Escalera seguit de Segi Girabet i Albert Pons.

Sènior B 2T i 4T

En Sènior B 2T, la victòria ha estat per David Martínez seguit de Eduard Aguilar i Oriol Casany.

I en 4T Jaume Abella s’ha imposat a Ferran Pujadas i Sergi Casademont, els tres més ràpids de la categoria.

Sènior C

Els 2T de Sènior C l’ha guanyat Albert Esteban amb Dani Olles i Roger Casas a continuació.

Pel que fa als 4David Gómez ha pujat dalt del podi amb Ramon Codina segon i Ranir Parera tercer.

Màster

David Serra s’ha imposat en la categoria Màster seguit de Josep Marsal i Josep Comallonga.

Fèmines

La guanyadora de la categoria Fèmines ha estat Aida Castro (Husqvarna) amb Míriam Rivera (Husqvarna) en segona òsició i Alba Vilaplana (Husqvarna) en tercera.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Betriu i Ubach guanyen les 3 Hores d’Hivern de Ponts

0

El circuit El Bosquet de Ponts va acollir la primera prova del Trofeu de Catalunya de Resistència Terra, cursa que enceta el calendari del Moto Club Segre, amb les XXXVII 3 Hores d’Hivern-Motocròs de Ponts.

La cursa, que va tenir lloc el 28 de gener, va reunir una vuitantena de pilots, agrupats en equips de dos o participant en solitari.

J.Betriu, amb S.Ubach, va dominar les 3 Hores d’Hivern de Ponts (Foto: Moto Club Segre)

A les onze d’un magnífic matí per la pràctica d’una prova de resistència es va donar a la sortida tipus Le Mans als pilots que van disputar la prova conjuntament però optant a 4 categories diferents.

Sènior

En la categoria Sènior, domini de l’equip de Jaume Betriu i Simeo Ubach, seguit de Pedro Tragter i Nil Arcarons, i Marc Sans i Alfredo Gomez en tercer lloc.

Júnior

Lluis Riera i Nil Pons foren els més ràpids en Júnior. El segon calaix del podi d’aquesta categoria va ser per Valeri Mascarilla i Guillem Mascarilla i el tercer per Adria Mesas i David Riera.

Màster 40

La victòria final de la categoria de Master 40 va anar a mans de Oscar Gonzalez i Santiago Bertran, acompanyat per Jordi Tugues i Manel Temprano en segona posició. La tercera posició final va ser per a Alex Velasco i Antoni Pujals.

Màster 50

Els pilots guanyadors de Master50 van ser Jordi Redon i Antoni Vilar seguit de Jordi Casas i Antoni Mas i en tercer lloc Josep Trilles que corria en solitari.

La propera activitat del MC Segre és el Motocròs de Lleida, el diumenge, 11, al matí al circuit de Rufea. La prova és puntuable pel Campionat de Catalunya de l’especialitat i l’entrada és gratuïta.

Font i foto: Moto Club Segre