Roda de calls

bloc d'enduro

Un lesionat Blazusiak (KTM) guanya el SuperEnduro de Lodz

0
El polonès Taddy Blazusiak (KTM) es va imposar en la primera prova del Campionat del Món de SuperEnduro, a l’Atlas Arena de Lodz (Polònia).
Ni una lesió que arrossega de dies va impedir que Blazusiak fes les delícies dels seus compatriotes i guanyés en dues de les tres mànegues i s’emportés la victòria final i el liderat del Campionat.
La resta del pòdium tindria color britànic amb Jonny Walker (KTM), que es va endur una mànega, i David Knight, content en seu el debut oficial amb la que serà la seva nova moto per la propera temporada, la Honda CFR 450. Els cinc primers el tancarien l’espanyol Alfredo Gómez (Husaberg) i una de les sorpreses de la prova, l’hongarès Kornel Nemeth (KTM).
Un altre polonès, Szymkowski
La victòria polonesa es repetiria en la nova categoria Júnior, on Pawel Szymkowski (KTM) aprofitaria uns errors del britànic Danny McCanney (Gas Gas) a la primera màniga per endur-se-la. A la segona seria McCanney que en treuria profit d’un problema amb el tap de la benzina de la KTM de l’italià Giacomo Redondi per entrar primer. Al final Szymkowski lidera el Campionat Júnior de SuperEnduro, seguit de McCanney, Redondi i els suecs Johan Edlund (Husaberg) i Magnus Thor (KTM)
Font: www.abc-enduro.com (Traducció automàtica al català i versió original)
Font: KTM (Traducció automàtica al català i versió original)
Font: www.knighter.net (Traducció automàtica al català i versió original)
Foto: Taddy Blazusiak (©Edmunds,J. KTM Images)

KTM anuncia el fitxatge de Cervantes

0
La marca austriaca KTM ha fet públic el fitxatge del català Ivan Cervantes. El cambrilenc tornarà a disputar el Mundial en la categoria E2, l’únic que li falta al seu palmarès. El que tornarà a ser el seu cap esportiu, Fabio Farioli, ha recordat el naixement esportiu de Cervantes amb KTM i que amb l’equip taronja disposarà de material per guanyar al temps que l’equip comptarà amb un corredor de primera fila. Ivan Cervantes correrà amb la KTM 350 EXC-F i tindrà de company de categoria al francès Johnny Aubert.
En E1 KTM mirarà de revalidar el títol amb l’actual campió, el francès Antoine Meo, acompanyat de l’espanyol Cristobal Guerrero. El també francès i campió mundial d’E3 Christophe Nambotin serà l’encarregat de defensar les motos taronja en aquesta categoria. 
Font: KTM. (Traducció automàtica al català i versió original)
Foto: Ivan Cervantes al 2010 amb KTM (©ktm images)
 

Publicat dins de Pilots | Deixa un comentari