Roda de calls

bloc d'enduro

Husqvarna: satisfets amb el lideratge de Santolino i el pòdium de Barreda

0
Publicat el 30 d'abril de 2012
La prova del Campionat d’Espanya d’Enduro celebrada diumenge al SIP Bassella ha servit per confirmar el lideratge de Lorenzo Santolino en la categoria E1. El pilot espanyol d’Husqvarna porta quatre victòries de quatre. A més a més va fer el sisè lloc en la general de la prova. 
La satisfacció d’Husqvana s’ha vist complementada amb l’excel·lent tercera posició de Joan Barreda en E2. El pilot de Torreblanca (Plana Alta) no feia una ni una setmana que havia arribat de Qatar, on havia participat en el ral·li puntuable pel Mundial de l’especialitat.

Font: Husqvarna (Traducció automàtica al català i versió original
Foto: Lorenzo Santolino (4) (©m.bresolí)
Foto: Joan Barreda (88) (©m.bresolí) 

Cervantes guanya al SIP Bassella i ja és líder a E2

0
Publicat el 29 d'abril de 2012
Ivan Cervantes (Gas Gas) segueix anant a més i ha sumat una doble victòria a l’Enduro SIP Bassella (puntuable pels campionats de Catalunya i Espanya) al guanyar la general i, es clar, E2. Categoria on ara ja està empatat a punts amb Cristobal Guerrero (KTM), que ha fet segona tant a la general com a E2.
E1
Arnau Solà (Yamaha O.Pons) ha estat quart de la seva categoria i s’ha endut els punts del primer per Campionat de Catalunya. La categorai se l’ha endut Lorenzo Santolino (Husqvarna).
E3
Oriol Mena (Husaberg) ha pujat fins el tercer lloc del pódium, que ha esta coronat per Aaron Bernárdez.
Júnior Open
Ramon Quer (Sherco) va agafant lloc en una categoria on s’ha situat segon, darrera d’Alfredo Gómez (Husaberg).
Júnior 
Carles Salsench (KTM) ha estat el més ràpid en la categoria de les joves promeses de 125 2T mentre que Edgar Garcia (Husqvarna) s’ha emportat la categoria Trofeu.
Foto: Ivan Cervantes (Gas Gas) (©m.bresolí)
 

Publicat dins de CE 2012 | Deixa un comentari

Albergoni i Manzi, destacats al Campionat d’Itàlia

5
Publicat el 28 d'abril de 2012
El Campionat d’Itàlia d’Enduro  (AI 2012) va obrir el passat cap de setmana a la població de Bella (Potenza).
Deixant a banda Salminen (Husqvarna) i la resta de pilots de la categoria estrangers, la cursa, endurida per la pluja caiguda, va veure la victòria del jove Jonathan Manzi (KTM Bordone Ferrari) el primer dia, mentre que Simone Albergoni (HM Honda Zanardo) ho va fer el segon.
E1
Albergoni dominaria E1 (tot i una penalitzar a la prova de fonometria), seguit de Alessio Paoli (Suzuki Rigo Moto) que faria segon i tercer. Thoma Oldrati (KTM Bordone Ferrari) va trencar el primer dia i es situar segon, el segon dia. El primer dia, Mattia Traversi (Suzuki), va pujar al tercer graó.
E2
Manzi faria un primer i un segon lloc de la categoria. Alex Salvini (Husqvarna) va ser penalitzat també per fonometria, el que el baixaria al tercer lloc, el primer dia. El segon, peo, guanyaria la categoria. El pilot de Beta, Oscar Balleti, va completar el pòdium amb un segon i un tercer lloc.
E3
La categoria superior va veure el domini absolut d’Andrea Belotti (KTM Iron Racing); la  bona classificació del jove Mirko Gritti (KTM) amb un segon i un tercer lloc. Manuel Monni (KTM Farioli) tercer el primer dia, i Maurizio Micheluz (HM Honda NSM) segon el segon dia, van ser els altres corredors que van pujar al pòdium.
Estrangers
La categoria destinada als pilots foranis va ser dominada per Salminen seguit d’Eero Remes (KTM). Matti Seistola (Husqvarna) i Aigar Leok (TM) es repartirien el tercer graó del pòdium.
Homenatge
La cursa també va retre homenatge al dessaparegut Mika Ahola, habitual de l’Absolut italià.
Font: Federació Motociclista Italiana. Primer dia (Traducció automàtica al català i versió original)
Font: FMI. Segon dia (Traduccció automàtica al català i versió original)
Foto: S.Albergoni va dominar sobre el fang (©hondaproracing) 
 

Publicat dins de AI 2012 | Deixa un comentari

R.Quer guanya la general a l’Enduro de Puig-reig

0
Publicat el 27 d'abril de 2012
El pìlot de Juneda, Ramon Quer (Sherco) va sorprendre a tothom al guanyar la general de l’Enduro de Puig-reig, puntuable pel Campionat de Catalunya d’Enduro. I a més a més, es clar, la categoria Júnior Open, ja que el pilot de les Garrigues encara és júnior.
E1
Pel que fa a les categorie sènior, en E1 va guanyar Joan Jou, tambe amb Sherco, que va millorant a cada cursa. A més a més va fer quart a la general. El van seguir l’actual líder de la categoria  Josep Ralló (Gas Gas), i Gerard Esteve (KTM).
E2
Armand Monleón (KTM) ha començat molt fort enguany i ja suma dues victòries tot i que no pot badar ja que Marc Solà (KTM) el segueix amb dues segones posicions. Ambdós pilots també es van classificar segon i tercer de la general. El tercer graó del pòdium fou per a Dani Gibert (Husaberg).
E3
Quelcom semblant passa en E3 amb un Marc Calmet (KTM) amb dos primers llocs i Jordi Vilaseca (Husaberg) amb dos segons. La tercera posició fou per a Jordi Pinyol (Husaberg).
Júnior
En Júnior Open,a més de Ramon Quer, el seu germà Jordi (Sherco) va fer segon i Jaume Abella (KTM) tercer.
Recordar que diumenge, dia 29, es disputa una nova prova al SIP Bassella.
Si voleu veure una sèrie de fotos aneu a www.fotomotoresport.wordpress.com.
També  trobareu més informació a 
Font: www.enduromagazine.com (Traducció automàtica al català i versió original)
Font: Federació Catalana de Motociclisme: Notícia.
Foto: Ramon Quer al GP d’Andorra 2011 (©m.bresolí) 

Publicat dins de CC 2012 | Deixa un comentari

El recorregut de l’Enduro SIP Bassella, obert als afeccionats

0
Publicat el 26 d'abril de 2012
L’organització de l’Enduro SIP Bassella (Alt Urgell), que es disputa aquesta cap de setmana, ha donat una opció als afeccionats a l’enduro de poder recorre el mateix circuit (tret de les especials) per on,diumenge, es disputaran els punts els participants dels campionats de Catalunya i Espanya.
La inscripció es pot fer des de la pàgina de l’Enduro SIP Bassella, on trobareu tota la informació sobre la cursa.
Pel que fa a la competició oficial ja hi ha més de 180 inscrits.
Font: SIP Bassella (Traducció automàtica al català i versió original
Foto: Cartell de l’Enduro SIP Bassella 

Publicat dins de CE 2012 | Deixa un comentari

D.Knight torna a guanyar al Britànic d’Enduro

0
Publicat el 25 d'abril de 2012
El pilot de l’Illa de Man, David Knight (KTM) es va tornar a imposar en el segon cap de setmana del Campionat Britànic d’Enduro (BEC 2012) celebrat fa deu dies a Helmsley (North Yorkshire).
The Knighter no va donar opció al seus rival en un terreny molt difícil per la neu i la pluja.
Danny McCanney (Gas Gas) i Tom Sagar (Honda) es van intercanviar el segon i tercer lloc de la general, durant els dos dies. A més de Knight (E3) i Sagar (E2), les classificacions per categories es va completar amb Paul Edmonson (Honda) en E1.
(Traducció automàtica: on diu Cavaller, o qualsevol accepció similar, es refereix a D.Knight)
Font: KTM (Traducció automàtica al català i versió original)
Font: ACU BEC 2012 (Traducció automàtica al català i versió original)
Foto: Pòdium general: D. Knight, D.McCanney (esquerra), T.Sagar (dreta). 

Publicat dins de BEC 2012 | Deixa un comentari

Bona actuació dels pilots Husqvarna al Campionat d’Itàlia

0
Publicat el 24 d'abril de 2012
La casa Husqvarna ha qualificat de gran èxit els resultats dels seus pilots a la segona prova del Campionat d’Itàlia d’Enduro (AI 2012) celebrat a Bella (Potenza).
El finès Juha Salminen va guanyar, el primer dia, la categoria estrangers i la general. 
Per la seva part l’italià Alex Salvini va ferf pòdium ambdós dies: tercer i primer en E2. A més el segon dia va ser segon de la general.
L’altre finès, Matti Seistola, va fer, el primer dia, tercer en estangers i el segons es va quedara segons de repetir resultat.
Per altra banda l’italià Riccardo Peroni va guanayr la classe S, mentre que l’israelià Joni Levi va ser vuitè, ambdós dies, en estrangers.
Font: Husqvarna (Traducció automàtica al català i versió original)
Foto: Alex Salvini (©husqvarna) 
 

Publicat dins de AI 2012 | Deixa un comentari

Coma guanya a Qatar, on el controls de pas agafen protagonisme

0
Publicat el 23 d'abril de 2012

Marc Coma (KTM) ha sortit més líder del Campionat del Món de Ral·li Cros Country FIM després de guanyar la prova Sealine Cross Country de Qatar. 
El pilot d’Avià (Berguedà) ha controlat una cursa que s’estrenava en el calendari de l’especialitat i on els controls de pas han agafat més protagonisme del que cal.
Així Joan Barreda (Husqvarna Speedbrain) i Jordi Viladoms (KTM Bordone Ferrari) han vist mermades les seves opcions de pòdium per penalitzacions en controls de pas.
Sense pòdium
Per culpa de la penalització de dues hores, el pilot de Torreblanca (Plana Alta) no va poder repetir el pòdium de la primera prova, Abu Dhabi, tot i fer tres primers llocs.
Més sagnant ha estat el cas del pilot d’Igualada (Anoia) ja que, segons explica el propi Viladoms en el seu compte de twitter, ha rebut una penalització per no segellar en un control de pas, afegint el pilot de KTM Bordone Ferrari, després d’una reclamació de l’equip Husqvarna. Això fa que perdi el tercer lloc de la classificació del Ral·li de Qatar.
El seu company d’equip, Gerard Farrés, es “beneficiarà” indirectament d’aquesta penalització ja que pujarà un lloc en la classificació, de sisè a cinquè. El pilot de Manresa (Bàges)  ha fet una cursa molt regular mantenint-se en les llocs capdavanters de la prova de Qatar.
Font: KTM. (Traducció automàtica al català i versió original)
Font: Husqvarna Speedbrain (Traducció automàtica al català i versió original)
Font: Twitter de Jordi Viladoms @JordiViladoms
Foto: Marc Coma. (©e.bauer. ktm images)
Vídeo de la QMMF TV

 

Publicat dins de Ral·lis | Deixa un comentari

Bons resultats dels pilots de Bianchi Prata al Ral·li TT d’Ervideira

0
Publicat el 21 d'abril de 2012
L’escuderia Bianchi Prata Kia Vodafone s’ha mostrat molt satisfeta pels resultats del seus tres pilots al Ral·li TT d’Ervideria, puntuable pel Campionat de Portugal TT Open.
Luis Ferreira s’ha classificat primer en TT1 a més d’endur-se la general. Per la seva part Paulo Felicia ha guanyat en TT2 (quart a la general) mentre que Luis Teixeira ha estat segon en TT3 (setè a la general).
Tal com ha manifestat el director de l’equip, Pedro Bianchi Prata, el resultat situa als seus pilots al capdavant de la classificació dels campionat. I es mostra especialment satisfet de portar una Husqvarna, la TE 250 de Ferreira, per primera vegada a la victòria general d’aquesta competició.
El TT Open torna al mes de setembre. D’aquí un mes ho fa el d’Enduro.
El vídeo és de l’escuderia i mostra el recorregut de les especials de la posició de cadascun dels tres pilots.
Font: Bianchi Prata (Traducció automàtica al català i versió original)
Foto: Luis Ferreira (©bianchi prata)

 

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari

L’Enduro de Valverde vist per Husaberg

0
Publicat el 21 d'abril de 2012
Com es habitual Husaberg publica un vídeo on podem veure les evolucions dels seus pilots, en aquest cas en la doble prova del Campionat d’Espanya d’Enduro, disputat a Valverde del Camino, ara farà una setmana. Entre altres els catalans Mena i Betriu, a més de Ljunggren i Gómez, que van guanyar les seves categories
La propera cita de l’Espanyol és el diumenge, dia 29, al SIP Bassella (Alt Urgell).
Abans però, hi ha una cita del Campionat de Catalunya d’Enduro. diumenge, dia 22, a Puig-reig (Berguedà).

 

Racing 64 i la complicació de la pluja

0
Publicat el 20 d'abril de 2012
Enllestint els apunts de la tercera i quarta prova del Campionat d’Espanya d’Enduro celebrats el passat cap de setmana a Valverde del Camino (Huelva), avui parlem de l’equip Racing 64 gràcies a la crònica de www.enduromagazine.com. De fet es tracta de l’estructura de suport creada per l’ex-campió d’enduro, el català Àlex Llobet.
Jaume Abella (KTM) en Júnior Open, Amadeu Franquesa (KTM) en Júnior Trofeu i Xavi Castel () en Màster, van patir les inclemències del temps del primer dia que va afegir dificultat al recorregut muntat pel MC Valverdeño. La millora del temps del diumenge també es va traslladar a les millores en la classificació dels tres pilots.
Uns resultats que a ben segur miraran de milloraren la propera prova al SIP Bassella (Alt Urgell) el darrer diumenge d’abril, dia 29.
Font: www.enduromagazine.com (Traducció automàtica al català i versió original)
Foto: Xavi Castel (©racing64)

Publicat dins de CE 2012 | Deixa un comentari

Gas Gas fa pòdium a les tres categories de Valverde

0
Publicat el 19 d'abril de 2012
La marca catalana Gas Gas va tancar el cap de setmana de l’Enduro de Valverde, tercera i quarta prova del Campionat d’Espanya d’Enduro (CE 2012) amb els seus pilots situats en el pòdium de les tres categories sènior.
E3
El català Jordi Figueras  va fer un tercer lloc el dissabte, mentre que el diumenge es quedar a un pas de tornar-hi a pujar, fent quart. Figueras creu que van pel “bon camí” i que encara poden millorar molt.
E2
El cambrilenc Ivan Cervantes va guanyar a casa al seu màxim rival, Cristobal Guerrero (KTM), si més no el primer dia. El segon va tenir algun error en les especials i com va diu el propi Cervantes “qualsevol cosa et pot fer perdre la cursa”. Amb tot l’actual líder d’E2 al Mundial seguria lluitant per obtenir també el liderat al Campionat d’Espanya.
E1
Gonçalo Reis va pujar dues vegades al pòdium (un segon i un tercer) i es situa en la segona posició de la classificació general d’E1. El portuguès s’ha mostrat molt satisfet d’obtenir tant bons resultats en una prova “tant difícil” com l’organitzada pel MC Valverdeño (amb l’afegit de la pluja del primer dia).
Per altra banda el català Josep Ralló va fer un sisè i un cinquè, que el situen sisè de la general de la categoria.
Font: Gas Gas (Traducció automàtica al català i versió original)
Foto: Jordi Figueras (©gasgas) 

Husqvarna: Santolino llueix a Valverde

0
Publicat el 18 d'abril de 2012
Lorenzo Santolino continua imparable al Campionat d’Espanya d’Enduro en la categoria E1. El fitxatge d’enguany d’Husqvarna porta 3 de 4 i és, de moment, el més ferm candidat al títol, oimés després que el seu màxim rival fins aquell moment, Víctor Guerrero (KTM) sortís en blanc, després de dos problemes tècnics.
A l’Enduro de Valverde, Santolino va dominar els dos dies, el primer amb fang, i el segon amb un recorregut més sec. 
En tot cas a l’Enduro SIP Bassella tindrà un nou rival, el pilot de KTM Mario Roman, que a Valverde ja va treure el cap i va demostrar que està deixant enrere la lesió que l’apart at de l’inici de temporada.
Font: Husqvarna (Traducció automàtica al català i versió original)
Foto: Lorenzo Santolino (©husqvarna) 

KTM: Cara i creu dels germans Guerrero

0
Publicat el 17 d'abril de 2012
Les dues curses del Campionat d’Espanya d’Enduro celebrades el cap de setmana a Valverde del Camino, organitzada pel MC Valverdeño, va tenir gust diferent per dos dels pilots de KTM, els germans Guerrero. 
Cristobal va tenir una dura lluita amb el català Ivan Guerrero (Gas Gas) amb qui es van intercanviar el lloc durant els dos dies (segon i primer pel pilot de KTM). Al final, per segons, va aconseguir la victòria general dels dos dies i mantenir el liderat tant en E2 com en Scratch.
En canvi el seu germà, Víctor, va patir dues averies que el van apartar de qualsevol resultat en E1. 
Retorns
La prova andaluça va servir per veure el retorn de dos pilots KTM, recuperats de lesions. Mario Roman va mostrar que aviat es trobarà en lloc capdavanters, al firmar un quart i un segon en E1. Per la seva part Juan P. de la Torre va fer un quart i un tercer en E3.
Marc Coma Júnior Team
Un parell de pilots catalans que corren amb KTM, tot i que no formen part de l’equip oficial, van pujar al tercer graó del pòdium d’E2. Es tracta del corredors de l’equip júnior promogut per Marc Coma. Marc Solà ho va fer el primer dia, mentre que Armand Monleón hi va pujar el segon.
Foto: KTM (Traducció automàtica al català i versió original)
Foto: Cristobal Guerrero (©ktm)  

Husaberg: Doble victòria de Ljunggren i Gómez. Mena, desqualificat

0
Publicat el 16 d'abril de 2012
La tercera i quart prova del Campionat d’Espanya d’Enduro (CE 2012), celebrada el cap de setmana a Valverde del Camino (Huelva), organitzades pel MC Valverdeño, va veure el domini dels pilots Husaberg en les categories E3 i Júnior Open.
E3
Joakim Ljunggren va guanyar els dos dies en E3, a més de situar-se tercer en la general. Ljunggren no fou l’únic pilot blau al podium ja que va estar acompanyat del català Oriol Mena, tercer i segon, tot i que va perdre el pòdium del primer dia al ser desqualificat una vegada acabada la cursa.
Júnior Open
També destaca les dues victòries del júnior Alfredor Gómez que no va donar opcions als seu rivals. Amb aquests resultats, Gómez lidera la classificació de la seva categoria (com Ljunggren de la seva).  


E2
En E2, el català Jaume Betriu, actual campió de Cròs Country, va fer novè i sisè.
Font: Husaberg (Traducció automàtica al català i versió original)
Foto: Joakim Ljunggren (3) (©husaberg) 
Foto: Alfredo Gómez (44) (©husaberg)