Roda de calls

bloc d'enduro

Cervantes, segon a Andorra. Meo campió

0

El GP d’Andorra del Campionat del Món d’Enduro Maxxis FIM (EWC 2011) ha servit per coronar Antoine Meo (Husqvarna) nou campió en la categoria E2.
El català Ivan Cervantes (Gas Gas) s’ha quedat a tocar del triomf en algun dels dos dies, però ha sumat dos segons llocs que li donen opcions d’aconseguir la mateixa posició en la classificació final.
E1
L’altre candidat a coronar-se, per vuitena vegada, campió del món, el finès Juha Salminen (Husqvarna) haurà d’esperar-se a la darrera prova, l’1 i 2 d’octubre a França, després de trencar el primer dia, tot i seguir encapçalant la classificació.
E3
Mika Ahola (HM Honda Zanardo) també haurà d’esperar a la cursa final però té totes les opcions de repetir un títol que només li pot disputar Christophe Nambotin (Gas Gas) que els darrers tres GP ha obtingut cinc de les posibles sis victòries.
Oriol Mena (Husaberg) i Jordi Figueras (Gas Gas) continuen sumant punts i es mantenen en la cinquena i setena posició de la general.
EJ
En la categoria Júnior la doble victòria de l’espanyol Mario Román (KTM)  l’ha situat a 4 punts del líder, el francès Jéréme Joly (HM Honda) i es jugaran el campionat a la darrera prova a Mende
Font: pàgina www.enduro-abc.com. Traducció automàtica al català i versió original.
Foto: A. Meo (8) en mig de P-A. Renet (4) i I. Cervantes (25) (@rodadecalls/miquel bresolí)

Publicat dins de EWC 2011 | Deixa un comentari

Andorra, capital mundial de l’enduro

0

Aquests dies hem anat avançant la celebració de la setena prova del Campionat del Món d’Enduro Maxxis FIM (EWC 2011) a Andorra.
Ara ja es tot a punt, avui divendres ja comencen les verificacions, perque un centenar de corredors disputin aquest cap de setmana una cursa que pot defenir campions.
La prova, preparada per la Federació Motociclista d’Andorra (FMA), té el centre neuràlgic a Naturlandia, a la parròquia de Sant Julià de Lòria.
En aquesta informació (traducció automàtica al català i versió original) us podeu assabentar de les novetats que presenta la cursa andorrana com el retorn de Taddy Blazusiak (KTM) que cobrirà, en part, l’absència de David Knight (KTM).  O l’oportunitat de veure les reaparegudes Fantic, entra altres.
També a la pàgina dels promotors del Campionat podeu recuperar aquest interessant article sobre la situació dels corredors (traducció automàtica al català i versió original) i de les marques (traducció automàtica al català i versió original) abans de la cursa.
Font i foto: pàgina de www.enduro-abc.com

Publicat dins de EWC 2011 | Deixa un comentari

L’EWC entrevista Josep Puntí, president de la FMA

0

El pàdoc del Campionat del Món d’Enduro Maxxis FIM (EWC 2011) ja es troba  instal·lat a Andorra.
Per aquesta raó els promotors del Mundial han entrevistat Josep Puntí, president de la Federació Motociclista d’Andorra (FMA), amfitriona de la setena prova del Campionat i debutant com organtizadora.
Puntí destaca que la celebració d’una activitat com el Mundial d’Enduro té una forta repercusió pel turisme i el conseqüent impàcte econòmic.
També recorda que tot i ser una federació jove (es va crear el 1985) i amb unes 200 llicències han organitzat proves de Mundial de Trial o el Trial de les Nacions e la mateixa especialitat, així com un Mundial de Supermotard.
En aquest sentit destaca la implicació dels nombrosos voluntaris que col·laboren en la organtizació i la bona relació i facilitats per part de les diferents Administracions.
Font: Podeu llegir tota l’entrevista a la pàgina www.enduro-abc.com. Traducció automàtica al català i versió original.
Foto: Josep Puntí i Juha Salminen (@www.enduro-abc.com)

Publicat dins de EWC 2011 | Deixa un comentari